Beleef Breda per SUP

Geniet vanaf het water en zie Breda eens van de andere kant!

Vanaf:  15,00

WannaSup in het centrum van Breda?

Waar onze kano’s één  van de oudste vormen van vervoer zijn en vroeger veelvuldig door ontdekkingsreizigers gebruikt werden om nieuwe gebieden te verkennen, kunnen we dat natuurlijk ook moderner voor jullie maken! De moderne ontdekkingsreiziger doet dit namelijk staand en peddelend, daarom de naam Stand Up Paddling.

De singels van Breda lopen vanaf begin tot het einde in een rondje van 6,5 kilometer. Je ziet veel hoogtepunten die in Breda bekend zijn. Je peddelt langs het stadspark, het kasteel van Breda , de oude koepelgevangenis en overal waar je komt zie je de grote kerk boven alles uitsteken. Daarnaast ervaar je rust op het water en geen drukke bedoelingen met stoplichten en overstekende voetgangers!

Ben jij die ontdekkingsreiziger? Ga dan op ontdekkingstocht door de singels van Breda!

 Wil je snel kijken of we op korte termijn nog beschikbaarheid hebben?

Reserveer en boek direct gemakkelijk jouw wateractiviteit online via 

                     www.bootjehurenbreda.nl

Voor last minute boekingen, vragen of benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 076-5205957!

 

Vanaf 2 personen
2 uur tot 3 uur
Centrum
Buitenactiviteit
  Reset Opties

De SUP:

Makkelijker dan suppen bij BeleefBreda kan je eigenlijk niet voorstellen!

Voor de SUPtocht kan je kiezen uit een makkelijk te hanteren SUP met behoorlijk wat draagvlak. Wanneer je je evenwicht goed kunt bewaren hoef je zelfs niet bang te zijn om een nat pak te halen.

 • De Sup is al opgeblazen en gereed voor vertrek. Dit hoef je dus niet zelf te doen.
 • We hebben de perfecte op en afstap plek. Nu hoef je dus niet te hannesen met brandnetels, iets te hoge struiken of modderige grasbermen.
 • Voordat je vertrek krijg je ter plaatse een korte uitleg hoe je hebt beste om kunt gaan met de Sup.
 • De uitrusting bestaat uit een SUP , een peddel, een routekaart en een tonnetje voor je waardevolle spullen. Voor gepaste kleding of een wetsuit dien je zelf te zorgen.

Voor de SUP tocht kan je kiezen uit een makkelijk te hanteren SUP met behoorlijk wat draagvlak. Wanneer je je evenwicht goed kunt bewaren hoef je zelfs niet bang te zijn om een nat pak te halen.
De uitrusting bestaat uit een SUP , een peddel, een routekaart en een tonnetje voor je waardevolle spullen. Voor gepaste kleding of een wetsuit dien je zelf te zorgen.

 De route:

Vanaf het Spanjaardsgat naast de nieuwe haven, begint de tocht over de singels van Breda per SUP. Je ziet Breda vanuit een heel ander oogpunt. De wegen en auto’s zijn nauwelijks te zien en wat overblijft zijn de prachtige gebouwen, monumenten en natuur langs het water. Delen van de tocht waan je je niet meer in de stad maar in een natuurgebied met een enkele visser langs de oever. De route voert onder meer ook nog langs de Koninklijke Militaire Academie, de oude watertoren, het Chassé Park en de Seelig kazerne.

Losse verhuur:

Van april tot en met september (afhankelijk van het weer) is er in het weekend de mogelijkheid om zonder reservering een tocht te maken met onze SUPS wanneer deze beschikbaar zijn. Op zaterdag en zondag is er van 12:00 tot 17:00 uur altijd iemand van BeleefBreda aanwezig op het ponton bij Spanjaardsgat.

Belangrijk:

 • Iedereen die met de SUP op pad gaat moet kunnen zwemmen. Je dient in het bezit van een zwemdiploma te zijn of zwemlessen volgen.
 • Onze SUP’s worden alleen maar verhuurd aan meerderjarige personen (18+).
 • Er mag tijdens de tocht NIET worden afgestapt langs de route. Hou rekening met een sanitaire stop voordat je gaat varen.
 • Verder dan de Frisobrug mag er niet gevaren worden.
 • Varen onder invloed van drank en of drugs is NIET toegestaan.

Dit programma is inclusief:

 • Korte uitleg van een instructeur
 • Een routekaart voor onderweg
 • En natuurlijk en SUP inclusief peddel!

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 2 personen

Tijd

2 uur tot 3 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buitenactiviteit