Biergondisch Breda

Ontdek Breda en geniet van een heerlijke bierproeverij!

Vanaf:  24,00

Verdeeld in kleine teams ga je op ontdekkingstocht in Breda. Je leert Breda beter kennen met behulp van het boekje met bezienswaardigheden en vragen. Al lopend kom je langs de mooie en bijzondere punten van Breda. Voordat je op pad gaat, krijg je onder genot van een drankje in een café de uitleg.

In kleine teams ga je op pad door het centrum van Breda. De tocht duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en eindigt in het café waar je bent gestart. Daar zullen de antwoorden bekend worden gemaakt.

Vanaf 8 personen
3 uur
Centrum
Buiten/Binnen
8 personen
    Reset Opties

De route:

Het hulpmiddel dat je mee krijgt op deze ontdekkingstocht is een GPS. Dit apparaat geeft aan waar je bent en waar je heen moet. Wij hebben voor jullie een aantal punten geselecteerd die je op bijzondere plaatsen van Breda brengt. Het is aan jou te ontdekken hoe je er moet komen! De tijd die je uit dient te trekken voor de hele tocht is drie uur, dit is inclusief de uitleg en de prijsuitreiking.

Aangekomen bij de punten kun je lezen wat deze plaats belangrijk maakt voor Breda. Historische gebeurtenissen, beschrijvingen van het leven eeuwen geleden en belangrijke gebouwen en personen komen voorbij. Aan het eind van de tocht heb je een goede indruk van het Breda van vroeger en nu.

In het boekje wat je meekrijgt staan vragen en opdrachten. Deze gaan over de historie van Breda en een aantal gaan over bier. Weet jij de antwoorden op de vragen en krijgt jouw team de opdrachten opgelost? De juiste antwoorden leveren punten op!

Bierproefwedstrijd:

Halverwege de tocht bezoek je een café waar je bier gaat proeven. Je krijgt een aantal proefglaasjes bier en de bierkaart. Welke bieren zitten in de glazen? Wie van het team is de beste proever? Deze scores zijn extra bonuspunten en kunnen de uitslag van de tocht behoorlijk beïnvloeden!

Dit programma is inclusief:

  • Één of twee consumpties
  • Uitleg van een instructeur
  • Gebruik GPS en overige materialen
  • Bierproefwedstrijd
  • Bredase prijs voor de winnende groep

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

3 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buiten/Binnen