Tapasdiner (all you can eat) | Beleef Breda

Steun Lokaal blijft in stand bij BeleefBreda

Categorie:Blog

Bij BeleefBreda werken wij zeer intensief samen met verschillende horecagelegenheden in Breda. En gelukkig kunnen nu ook alle activiteiten in combinatie met de horeca weer plaatsvinden. Of het nu gaat om een borrel, lunch, hapje en drankje of een diner, wij hebben eindeloos veel mogelijkheden in het centrum van Breda.

BeleefBreda heeft een ruim aanbod aan cafés en restaurants waar wij mee samen werken. Hieronder zijn enkele combinaties met onze activiteiten uitgelicht.

Karaoke Diners/lunch
Sinds kort heeft BeleefBreda een nieuwe activiteit er bij wat zeker voor een feestje kan zorgen. Het Karaoke diner/lunch is perfect als je je collega’s, vrienden of familie op een andere manier wilt leren kennen.

De Saboteurs – Lunch/Diner Game
Ook deze activiteit is gloednieuw en klaar om gespeeld te worden. Wie speelt welk spel binnen in de groep. Terwijl jullie genieten van een heerlijke maaltijd, zullen er opdrachten voltooid moeten worden om punten binnen te halen voor het team. Pas op! Er zijn saboteurs actief die een heel ander spel aan het spelen zijn. Kom jij er snel genoeg achter wie het spel probeert te misleiden?

Lunchen in het centrum van Breda
Er zijn verschillende restaurants waar wij een heerlijke lunch aanbieden. De keuze van het restaurant is afhankelijk van de beschikbaarheid maar alle locaties zijn gevestigd in het centrum en omringt door vele terrassen, restaurants en winkels.

BBQ-en bij Proost op het dakterras
Wil jij ook genieten van een heerlijke barbecue op het dakterras samen met jouw gezelschap? Dat kan bij Proost in Breda! Proost biedt namelijk een heerlijke barbecue op maat aan op hun dakterras. Geniet in tropische sferen op een mooie locatie in hartje centrum.

Old Dutch
Houden jullie meer van Shared Dining? Dan is Old Dutch een goede locatie om jullie dag goed mee af te sluiten. Sports Bar Old Dutch ligt in het hartje van Breda en is de ideale plek om een keer te dineren met een goed potje sport. Het interieur heeft invloeden vanuit New York een Amerikaanse diner kaart kan dan natuurlijk ook niet ontbreken.

Dieetwensen en eventuele allergieën kun je aangeven bij de reservering. Wij houden hier graag rekening mee!

Boek dus zeker een activiteit bij BeleefBreda in combinatie met een lunch, borrel en/of diner. Wij staan klaar om een geweldig uitje samen te stellen.
Tot snel in Breda!