Uitjes in Breda

Categorie:Blog

Uitjes in Breda 2022

Bij BeleefBreda ben je aan het juiste adres voor de leukste daguitjes van Breda, ook in 2022 hebben wij weer een breed aanbod aan activiteiten! Nu Corona steeds meer naar de achtergrond zal gaan verdwijnen komt er steeds meer ruimte om onze prachtige Brabantse stad Breda te (her)ontdekken.

Dit kan op verschillende manieren en in verschillende samenstellingen. Denk bijvoorbeeld aan een een citygame, een sportieve activiteit of creatieve workshop. Dankzij het grote aanbod is er altijd wel een uitje dat bij jouw gezelschap past. Of je nu op zoek bent naar een leuke teambuilding activiteit, een familiedag organiseert of wat groter uitpakt voor een vrijgezellenfeest; bij BeleefBreda helpen we je graag met het samenstellen van een onvergetelijke dag.

We zien het als een uitdaging om ons aanbod van uitjes & games continu uit te breiden met activiteiten die je niet vaak tegenkomt. Onlangs hebben wij ons aanbod uitgebreid met onze Adventure Game. Een koffer vol met verrassingen, uitdagingen en speelplezier. Maak daarnaast je keuze uit verschillende spannende, hilarische en grappige activiteiten voor een origineel daguitje.  Bij BeleefBreda hebben we meer dan 13 jaar ervaring op het gebied van leuke uitjes en kennen we de stad als onze broekzak. Je boekt een leuk daguitje al vanaf 4 personen.

We combineren vaak ook 2 of meer activiteiten in een leuke combi-deal die jij met korting kan boeken. Zo heb je in één klap een dagje uit in Breda geregeld en ben je ook nog eens voordeliger uit. Mogen we jouw sportteam, vriendengroep of familie binnenkort als het allemaal weer kan en mag verwelkomen?
Tot snel in Breda!