Bubbelbal Wintereditie

De activiteit waarbij zowel deelnemer als toeschouwer dubbel ligt van het lachen!

€ 275,00 per game

Bubbelbal is geschikt voor zowel jong als oud! De populairste variant is een partij voetbal in de bubbelbal.

Daarnaast zijn er met de  BubbelBal-estafette, Last Man Standing, Chicken-Run genoeg andere mogelijkheden om ook te beoefenen. Uiteraard onder begeleiding van één van onze medewerkers. 

Bij groepen vanaf 10 personen wordt gebruik gemaakt van 6 ballen. Bubbelbal is een erg inspannende explosieve activiteit waarbij regelmatig gewisseld wordt. Vanaf 20 personen raden we aan om 8 of 10 ballen te gebruiken. Afhankelijk van het budget kun je bepalen hoeveel ballen je wilt gebruiken. Een ideale activiteit die sport/spel combineert met heel veel plezier!

LET OP: deze locatie is niet in hartje Breda, maar op een externe locatie.

Vanaf 10 personen
1 uur
Overig
Binnenactiviteit
10 personen

Locatie:

Op locatie worden jullie welkom geheten door onze instructeur(s). Je krijgt een korte uitleg en veiligheidsvoorschriften hoe er bubbelbal gespeeld moet worden. De groep wordt verdeeld in meerdere teams, waarbij de teams de bubbelbal-strijd met elkaar aangaan.

Bubbelbal:

Bubbelbal is geschikt voor zowel jong als oud! De populairste variant is een partij voetbal in de bubbelbal. De eerste groepen maken zich klaar, trekken het pak aan en stellen zich aan beide kanten van het veld op. Zodra het startsignaal heeft geklonken, rennen de deelnemers op elkaar in en begint het hilarische potje voetbal.

Daarnaast zijn er met de  BubbelBal-estafette, Last Man Standing, Chicken-Run genoeg andere mogelijkheden om ook te beoefenen. Uiteraard onder begeleiding van één van onze medewerkers. 

Bij groepen vanaf 10 personen wordt gebruik gemaakt van 6 ballen. Bubbelbal is een erg inspannende explosieve activiteit waarbij regelmatig gewisseld wordt. Vanaf 20 personen raden we aan om 8 of 10 ballen te gebruiken. Afhankelijk van het budget kun je bepalen hoeveel ballen je wilt gebruiken.

Een ideale activiteit die sport/spel combineert met heel veel plezier!

Dit programma is inclusief:

– Gebruik materialen
– Begeleiding instructeur

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Tijd

1 uur

Locatie

Overig

Type activiteit

Binnenactiviteit

Chat met ons!