CD opnemen

Zing, lach en ontdek een nieuw talent!

€ 23,00 p.p.

Jullie worden in de studio ontvangen en krijgen een korte rondleiding en uitleg over de regiekamer en studio. Om je zangtalent en die van de groep volledig te benutten ga je in kleine groepjes de studio in waar je vanuit de regiekamer begeleid wordt tijdens de opnames.

De gehele opname wordt begeleid door een ervaren geluidsman die je via aanwijzingen geeft en assisteert. Zo heb je jezelf nog nooit eerder gehoord! Na de opnames worden de nummers afgemixt en het beste gebrand op een eigen CD. Iedere deelnemer krijgt een CD met de nummers voor thuis. Voel je als een groot artiest en laat iedereen deze CD horen!

In de studio is een bar aanwezig waar je op eigen kosten een drankje en versnapering kunt bestellen. De studio bevindt zich achter het station van Breda. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Vanaf 10 personen
2 uur
Overig
Binnenactiviteit
10 personen

Muziekkeuze:

In de twee uur durende opname sessie neem je drie nummers op. Je bepaalt zelf de nummers die je gaat opnemen. Je kunt nummers kiezen met de bestaande zang want de zang wordt namelijk weggefilterd. Het is ook mogelijk om een eigen tekst in te zingen. Je dient dan een karaokeversie van het nummer mee te nemen. Dit kan via een USB stick of of CD.  Muziek op andere geluidsdragers, zoals I-pods of mp3-spelers, is helaas niet bruikbaar!

Een eigen tekst op een bekend liedje zingen is ook mogelijk, je dient dan dan zelf een instrumentale versie van het liedje mee te nemen. Bij de nummers met koor erachter is het niet mogelijk om een eigen tekst in te zingen. Bij nummers met een eigen tekst bestaat de kans dat het maximaal aantal liedjes niet gehaald wordt binnen het tijdbestek van deze activiteit.

Van de nummers in de bijlage (karaokelijst) zijn instrumentale versies aanwezig in de studio. Mocht het liedje van je keuze niet in ons bezit zijn, dan kun je op de volgende website veel verschillende nummers vinden: www.karaoke-versie.nl. Let erop dat wanneer je een liedje bestelt, je eerst het sample beluisterd! Mocht het zo zijn dat je een eigen tekst erbij wilt maken, kies dan voor de instrumentale versie MP3, zonder achtergrond koor.

Bij het kiezen van de nummers is het belangrijk om te kiezen tussen makkelijke (Nederlandstalige) nummers, die niet te snel zijn. Eventueel al van te voren oefenen maakt het resultaat alleen maar beter.

Dit programma is inclusief:

  • Begeleiding professionele geluidstechnicus
  • Gebruik hoofdtelefoons en microfoons
  • Uiteindelijke versies worden digitaal verstuurd
  • Gratis parkeergelegenheid bij de studio
  • Voor kinderen van 8 tot 16 jaar oud hanteren we een afwijkend tarief van € 17,50 per persoon.

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Tijd

2 uur

Locatie

Overig

Type activiteit

Binnenactiviteit