CliniClowns Citygame

Speel dit creatieve en competitieve stadsspel en ondersteun de CliniClowns!

 32,00

Om de CliniClowns te ondersteunen, gaan jullie op pad om zo veel mogelijk geld op te halen. Dit doen jullie door vragen te beantwoorden, hilarische foto-opdrachten te doen en Toet (Toet is de mascotte van CliniClowns) te verkopen. Pas op dat je niet uitglijdt over een bananenschil! Dan valt de collectebus om en verlies je een deel van het opgehaalde geld.

Ga de strijd aan tegen de andere clowns en daag ze uit voor een potje hoger/lager of munten tikken! Gedurende het spel kunnen jullie ook de scores van de andere teams zien. Zo wordt iedereen extra fanatiek! Het laatste half uur gaat het scorebord wel op zwart, zodat het voor iedereen een verrassing is wie er op nummer 1 belandt…

Vanaf 10 personen
3 uur
Centrum
Buitenactiviteit
10 personen

Het spel:

Je wordt ontvangen door een van onze instructeurs en geniet van een drankje in het centrum van Breda. Na de uitleg gaan jullie meteen op pad! Het spel kun je winnen door het goed beantwoorden van vragen, het maken van hilarische foto-opdrachten, uitdagingen winnen van andere teams, zo min mogelijk uitglijden over bananenschillen, het verkopen van Toet.

Aan het einde van het spel komt iedereen weer terug op locatie en krijgen jullie een presentatie van het spelverloop te zien inclusief alle gemaakte foto’s.  Ook wordt hier het winnende team bekend gemaakt en ontvang je van ons een cheque met het bedrag dat jullie samen hebben opgehaald. Leuk om mee naar huis te nemen, op te hangen en te delen op social media!

Toet:

Toet is de officiële CliniClowns knuffel. Door dit muisje tijdens het spel te verkopen, haalt jouw team nóg meer geld op voor het goede doel en maak je meer kans om als winnaar uit de bus te komen!

Hoe ondersteun je hiermee de CliniClowns?

– 10% van het deelname bedrag gaat direct naar de CliniClowns
–  Verkopen van Toet
–  Eventuele extra donaties

Uit veiligheidsoverwegingen laten we jullie niet met echte collectebussen over straat lopen, maar krijgt ieder team een speciale smartphone waar het bedrag op gestort wordt.

Dit programma is inclusief:

  • Donatie aan de CliniClowns (10% van het deelnamebedrag)
  • 2 consumpties op basis van bier, wijn of fris
  • Begeleiding door de instructeur
  • Gebruik smartphone en materialen
  • Prijs voor winnende team
  • Cheque
  • Digitale versie van alle gemaakte foto’s
  • Persoonlijke vragen (optioneel)

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Tijd

3 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buitenactiviteit