Het Coronavirus / Covid19

Ook bij Beleef Breda houden wij goed rekening met de richtlijnen en wetgeving omtrent het coronavirus. Lees hieronder over hoe Beleef Breda jullie veiligheid waarborgt tijdens onze uitjes.

We schudden nog steeds geen handen, onze ellenbogen worden vol geniest en we ontsmetten grondig. Ondanks dat we met z’n allen de goede kant op gaan met de besmettingen houden wij ons nog aan alle regels en verplichtingen. Zo mogen er op dit moment nog ‘maar’ 6 volwassenen van twee verschillende huishoudens toegelaten worden op een boot.

Kom je met je gezin? Of komen opa en oma met hun kleinkinderen? Dan is dit geen enkel probleem. We begrijpen dat het niet altijd even leuk is, en soms ook wat verwarrend, maar we proberen jullie zo duidelijk mogelijk uit te leggen wat er wél en niet mogelijk is. Twijfel je? Of hebben wij je niet genoeg uitleg gegeven? Vraag dan naar alle mogelijkheden, we proberen het je zo goed mogelijk uit te leggen!

Heb je een andere activiteit geboekt? Geen zorgen! Al onze eigen activiteiten kunnen wij veilig geven. Is het een activiteit van een partner, dan vragen we eerst na wat de huidige situatie daar is en aan welke maatregelen zij zich houden. Zo krijg je bij onze partner Locomotion bijvoorbeeld een grotere sloep mee voor dezelfde prijs om zo de afstand nog beter te kunnen waarborgen.

Een quiz geboekt? Ook dan zorgen we voor een ruime locatie met voldoende ventilatie. Natuurlijk houden wij en onze instructeurs ons zo veel mogelijk aan de 1.5 meter maatregel en vragen we jou dat ook te doen. Zolang we samen maar logisch blijven nadenken kunnen we alles weer gaan oppakken!

Dankzij jullie medewerking kunnen wij ons hoofd boven water houden in deze onzekere tijden en kunnen wij blijven doen wat we het liefste doen; jullie een onvergetelijke dag bezorgen! Wij zijn weer klaar om te knallen! Laten we allemaal ons gezond verstand blijven gebruiken, onze ellenbogen vol blijven niesen en ontsmetten tot we een ons wegen, samen komen we er wel!

Neem contact op