Culinaire uitjes en kookworkshops Breda

Toont alle 35 resultaten

Prijs

Culinaire uitjes en kookworkshops Breda

Breda staat bekend om haar gezelligheid en bourgondische levensstijl. Niet zo gek dat we bij BeleefBreda ook hebben gedacht aan activiteiten om de inwendige mens tevreden te stellen. Maak zelf de lekkerste gerechten tijdens een kookworkshop of laat je smaakpapillen overuren maken tijdens een wijnproeverij. Leer cocktails maken, schuif aan bij een bijzondere dinner show of vaar over de Singels in een BBQ-boot. Kortom; de smakelijke uitjes van BeleefBreda zijn om je vingers bij af te likken!

Ontdek de beste culinaire workshops in Breda

Onze culinaire workshops bieden de perfecte combinatie van gezelligheid, leren, en natuurlijk genieten. Of je nu een amateurkok bent of gewoon graag nieuwe smaken ontdekt, onze culinaire workshops zijn ontworpen om iedereen een heerlijke en leerzame ervaring te bieden. Duik in de wereld van culinaire hoogstandjes en ontdek samen met vrienden, familie of collega’s de geheimen van verschillende keukens. V

Kookworkshop Breda

Bestaat jouw team uit echte levensgenieters? Boek dan één van de vele culinaire uitjes van BeleefBreda. Leer bijvoorbeeld alles over de Spaanse, Italiaanse of Franse keuken tijdens een kookworkshop in Breda. Onder begeleiding van een echte kok gaan jullie aan de slag met authentieke recepten. Na afloop van de workshop kun je genieten van de heerlijke gerechten die jullie op tafel hebben gezet. Liever niet zelf koken, maar wel proeven van allerlei lekkers? Boek dan een wijnproeverij of bierproeverij. Naast de nodige alcoholische versnaperingen krijg je tijdens zo’n proeverij ook lekkere hapjes voorgeschoteld voor de perfecte wijn/bier spijs combinatie.

It’s cocktail o’clock!

Ook zelf cocktails maken – en het opdrinken daarvan – is erg populair bij onze gasten. Wie wil er nou niet zijn eigen mojito shaken? Het geheim van een goede cocktail zit ‘m in de keuze van de verschillende bestanddelen en de precieze hoeveelheid daarvan. Tijdens een cocktailworkshop leer je de fijne kneepjes van het vak; van smaken en kleuren combineren tot de mooiste presentaties, want het oog wil natuurlijk ook wat! Bij deze workshop bewaren we het leukst voor het laatst. Proost samen met jullie zelfgemaakte cocktails op een geslaagde dag in Breda!

Lekker eten op de Singels!

Wil je met jouw groep lekker eten in Breda, maar is een kookworkshop niet echt jullie ding? Je kan natuurlijk in een restaurant eten, maar wij hebben veel leukere culinaire uitjes! Bij BeleefBreda kun je namelijk lekker eten op de Bredase Singels in een BBQ-boot, tapas-boot of lunchboot. Onder het genot van een hapje en  een drankje vaar je langs het Kasteel van Breda, het Valkenbergpark, het Chasséveld en nog veel meer bekende plekken. Terwijl jij samen met je vrienden of collega’s over het water dobbert gaat de zon langzaam onder. Wat een topdag!

Speciaalbier in Breda

Wist je dat Breda een roemrijke biergeschiedenis heeft? In de zestiende eeuw kwam de brouwnijverheid goed op gang. Zo waren er in 1579 maar liefst 38 brouwerijen in Breda. Tegenwoordig kun je nog steeds genieten van bier dat op Bredase bodem is gebrouwen. Proef met jouw groep de lekkerste (lokale) biertjes tijdens een bierbelevenis, High Beer of Biergondisch Breda.