Custom-made Citygame

Een activiteit aangepast aan jullie wensen!

€ 32,50 p.p.

Deze interactieve citygame kan op elke willekeurige locatie in Breda gespeeld worden. De game kan geheel naar eigen invulling worden gemaakt. Mocht je bijvoorbeeld een bepaalde vraag of locatie willen opnemen in de game, dan kunnen wij dit geheel naar wens voor je invullen. Ook is er de mogelijkheid om foto’s te laten nemen, zodat jullie meteen in het bezit zijn van geweldige groepsfoto’s!

Vanaf 15 personen
2,5 uur
Centrum Ginneken Princenhage
Buitenactiviteit
15 personen

Deze interactieve citygame kan op elke willekeurige locatie in Breda gespeeld worden. De game kan geheel naar eigen invulling worden gemaakt. Mocht je bijvoorbeeld een bepaalde vraag of locatie willen opnemen in de game, dan kunnen wij dit geheel naar wens voor u invullen. Ook is er de mogelijkheid om foto’s te laten nemen, zodat jullie meteen in het bezit zijn van geweldige groepsfoto’s.

Het spel:

Met je smartphone werk je in teams samen om zo veel mogelijk punten te scoren! Tijdens jullie zelf bepaalde route beantwoorden jullie vragen of voeren jullie andere interactieve opdrachten uit. Na een duidelijke uitleg is er nog maar 1 opdracht vereist: Zorg dat jullie als team zo snel mogelijk en zo veel mogelijk punten verdienen! Je kan dus als groep zijnde de stad Breda beter leren kennen en op plekken komen waar je anders niet zo snel zou zijn geweest! Ook kan je locaties koppelen aan gebeurtenissen die met jouw groep te maken hebben en kan je natuurlijk ook vragen over de groepsleden zelf stellen.

Waar wacht je dus nog op? Pak die telefoon en verzamel zoveel mogelijk punten!

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 15 personen

Tijd

2,5 uur

Locatie

Centrum Ginneken Princenhage

Type activiteit

Buitenactiviteit

Chat met ons!