Onze favoriete restaurants op een rijtje


Lekker eten in een sfeervolle ambiance

Een leuke dag in Breda sluit je natuurlijk af met lekker eten en drinken. In de gezelligste stad van Noord-Brabant vind je talloze restaurants waar je samen met jouw vrienden, familieleden en collega’s terecht kan voor een smakelijk diner of gezellige borrel. BeleefBreda zorgt ervoor dat jullie na een dag vol leuke activiteiten de dag ontspannen afsluiten in een sfeervolle ambiance. Je kan kiezen uit een selectie van uiteenlopende restaurants in en rond het centrum van Breda. Eet voor een vaste prijs en kies optioneel voor een drankarrangement. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan aan het eind van een gezellige avond.

Bourgondisch genieten

Breda staat bekend om haar gezelligheid en bourgondische levensstijl. Niet zo gek dat we ook hebben gedacht aan activiteiten om de inwendige mens tevreden te stellen, zoals een bierproeverij of eten op een BBQ-boot. We ontvangen natuurlijk ook genoeg gasten die na een inspannende activiteit liever uitrusten en gezellig napraten over de avonturen die ze eerder op de dag hebben beleefd. Dit doe je in een bourgondische stad als Breda uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje! Via BeleefBreda schuif je samen met jouw groep aan bij de gezelligste en beste restaurants van de stad. Wil je tapas eten, uitgebreid lunchen of genieten van een 3-gangen diner? Wij regelen het voor je! Eten in Breda is heel eenvoudig aan jouw dagprogramma toe te voegen. Vraag een offerte aan voor het aantal personen in jouw groep en je ontvangt van ons zo snel mogelijk een voorstel op maat, volledig afgestemd op jouw wensen. Eet smakelijk!


Custom made Citygame
Joey Kuijpers
Bekend met de stad en draagt graag zijn enthousiasme op jou over!
Contact opnemen
Wil je meer weten?
Je kunt bij BeleefBreda terecht voor de allerleukste innovatieve uitjes die je nergens anders vindt. Ook de traditionele uitjes vinden jullie bij ons. Er is dan ook een scala aan mogelijkheden.

Chat met ons!

Wij zijn weer open!De leukste groepsuitjes in Breda gaan weer door!

Gelukkig kunnen we bijna alle activiteiten (in overleg) weer voor jullie aanbieden!

Laten we samen Breda weer op een leuke manier beleven!

Tot snel!

Heeft u vragen? Neem dan contact op

Onze uitjes