Krachtpatsers

Een stoere middag vol uitdaging!

€ 84,00 p.p.

Bugrider Tour

De Bugrider is een stoere (offroad) buggy met een topsnelheid van bijna 55 km/h. Hij is geschikt voor vele soorten terrein. De buggy’s zijn uitgevoerd met een stevige kooiconstructie en de stoere rallygordels zorgen voor een optimale veiligheid. Hierdoor is het dragen van een helm niet verplicht en kunt u nog meer van het uitzicht genieten.

De buggy’s hebben een motorkenteken, maar de bestuurder dient wel een autorijbewijs B te hebben. Zonder rijbewijs kunt u alleen meerijden. U dient het rijbewijs mee te nemen op de dag van de tour!

Vanaf 8 personen
5,5 uur
Overig
Buiten/Binnen
8 personen
Categorie:

Bugrider Tour:

De Bugrider is een stoere (offroad) buggy met een topsnelheid van 55 km/h. Hij is geschikt voor vele soorten terrein. Ze zijn uitgevoerd met een stevige kooiconstructie en gordels zorgen voor de veiligheid. Hierdoor is het dragen van een helm niet verplicht en kun je nog meer van het uitzicht genieten!

Rijbewijs:

De buggy’s hebben een motorkenteken, maar de bestuurder dient wel een autorijbewijs B te hebben. Zonder rijbewijs kun je alleen meerijden! Je dient een geldig rijbewijs mee te nemen op de dag van de tour.

De route:

Tijdens de de buggy rijden ga je rondrijden in de mooie buitengebieden van Breda. De tour vindt plaats onder begeleiding. De startlocatie ligt op ongeveer 15 minuten rijden (met de auto) van het centrum van Breda.

Roboxen:

Robox is uniek in Nederland! Een Robox is een botsrobot waar je zelf in gaat zitten om hem te besturen. Zoek in de ring je tegenstander op en bestuur de linker- en rechterarm van je robot om de ander te raken. Deel jij de meeste stoten uit? Een geweldige game die altijd voor veel hilariteit zorgt en uniek is in Nederland! Als je in de Robox zit, kun je met de besturing voor- en achteruit en naar links en rechts. Zoek in de ring je tegenstander op en bestuur de linker- en rechterarm van je robot je concurrent te raken!

Steengrillen:

Iedereen draagt zijn steentje bij aan een gezellige dag. Wij zorgen voor heerlijke, dagverse ingrediënten en dan is het aan jullie of het lekker gebakken wordt! Het steengrillen is inclusief verschillende vleessoorten, bijbehorende sausjes, salades en groenten, frites en stokbrood met kruidenboter.

Dit programma is inclusief:

  • Bugrider Tour  – duur: 90 minuten
  • Reistijd: 60 minuten
  • Roboxen – duur: 60 minuten (afhankelijk van de groepsgrootte)
  • Steengrillen – duur: 120 minuten

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

5,5 uur

Locatie

Overig

Type activiteit

Buiten/Binnen

Chat met ons!