Krachtpatsers

Een stoere middag vol uitdaging!

€ 78,50 p.p.

Bugrider Tour

De Bugrider is een stoere (offroad) buggy met een topsnelheid van bijna 55 km/h. Hij is geschikt voor vele soorten terrein. De buggy’s zijn uitgevoerd met een stevige kooiconstructie en de stoere rallygordels zorgen voor een optimale veiligheid. Hierdoor is het dragen van een helm niet verplicht en kunt u nog meer van het uitzicht genieten.

De buggy’s hebben een motorkenteken, maar de bestuurder dient wel een autorijbewijs B te hebben. Zonder rijbewijs kunt u alleen meerijden. U dient het rijbewijs mee te nemen op de dag van de tour!

Vanaf 8 personen
5,5 uur
Overig
Buiten/Binnen
8 personen
Categorie:

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Bugrider Tour:

De Bugrider is een stoere (offroad) buggy met een topsnelheid van bijna 55 km/h. Hij is geschikt voor vele soorten terrein. De buggy’s zijn uitgevoerd met een stevige kooiconstructie en gordels zorgen voor de veiligheid. Hierdoor is het dragen van een helm niet verplicht en kunt u nog meer van het uitzicht genieten.

Belangrijk om te weten
De buggy’s hebben een motorkenteken, maar de bestuurder dient wel een autorijbewijs B te hebben. Zonder rijbewijs kunt u alleen meerijden. U dient het rijbewijs mee te nemen op de dag van de tour. Het is verboden om voorafgaand aan de bugrider tour alcohol en of drugs te gebruiken. Wij hebben het recht om u te weigeren wanneer u deze regel niet naleeft!

De route
Op de dag van de Bugrider Tour kunt u aangeven of u het liefst rond rijdt in de mooie buitengebieden of juist de voorkeur geeft aan de zandpaden en landweggetjes. De tour vindt plaats onder begeleiding. De startlocatie ligt op ongeveer 15 minuten rijden (met de auto) van het centrum van Breda.

Roboxen:

Altijd al willen boxen zonder de rake klappen te moeten incasseren? Dan bent u bij het roboxen aan het juiste adres. Stap nu in de huid van een ware robot.

Een geweldige game die altijd voor veel hilariteit zorgt en uniek is in Nederland! Als u in de Robox zit, kunt u met de besturing voor- en achteruit en naar links en rechts. Zoek in de ring uw tegenstander op en bestuur de linker- en rechterarm van uw robot om de vrijgezel of uw baas te raken! Door deze activiteit ontdekt u hoe behendig u bent. Mag u zich als winnaar op de verliezer storten?

Steengrillen:

Iedereen draagt zijn steentje bij aan een gezellige dag. Wij zorgen voor heerlijke, dagverse ingrediënten en dan is het aan jullie of het lekker gebakken wordt!

Het steengrillen bestaat uit verschillende vleessoorten, bijbehorende sausjes, salades en groenten, frites en stokbrood met kruidenboter.

Dit programma is inclusief:

  • Bugrider Tour  – duur: 90 minuten
  • Reistijd: 60 minuten
  • Roboxen – duur: 60 minuten (afhankelijk van de groepsgrootte)
  • Steengrillen – duur: 120 minuten

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

5,5 uur

Locatie

Overig

Type activiteit

Buiten/Binnen

Chat met ons!