Lipdub Breda

Lights... camera... action!

€ 32,50 p.p.

Een goede voorbereiding is het halve werk! Tijdens de eerste 90 minuten van het programma gaan jullie aan de slag met de voorbereiding op het filmen. Samen met de groep wordt eerst een scenario uitgewerkt waarbij alle deelnemers een stuk van het gekozen nummer gaan uitbeelden en playbacken. Dit uitbeelden kan op verschillende manieren die voor de opnames worden besproken en getoond aan de hand van voorbeelden.

Het leukste is het om teksten op borden te schrijven, attributen en kleding mee te nemen om de lipdub persoonlijk te maken. In de voorbereiding van de opnames krijg je een consumptie.

Is alles uitgedacht en voorbereid? Dan is het tijd geworden om alle attributen mee te nemen en de lipdub te gaan filmen!

Vanaf 10 personen
3 uur
Overig
Buiten/Binnen
10 personen
Wissen
    Reset options

Lipdub: 

In 90 minuten wordt de lipdub in één keer opgenomen met een camera. De regisseur geeft aanwijzingen en draait de begeleidende muziek zodat het eindresultaat een bijzondere videoclip is die precies vertelt wat je wilt. Je kiest zelf het nummer uit dat jullie gaan opnemen. Na het opnemen ga je samen het geweldige resultaat bekijken!

Een leuke middag is gegarandeerd en het resultaat leent zich voor een heuse première op een bruiloft of evenement! Het resultaat kan op verzoek op Youtube geplaatst worden.

Dit programma is inclusief:

  • Eén consumptie
  • Begeleiding instructeurs (één regisseur en één cameraman)

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Tijd

3 uur

Locatie

Centrum, Overig

Type activiteit

Buiten/Binnen

Chat met ons!