DJ & Dance Festival Experience

Beleef Breda als top-DJs

Vanaf:  24,50

ONSTAGE is de allereerste immersive experience die je volledig meeneemt in de rock ‘n roll wereld van elektronische dance muziek & dj’s. Kruip met je vrienden in de huid van de grootste artiesten en ervaar zelf hoe het is om primetime op onze mainstage te draaien. De nieuwste interactieve technieken en indrukwekkende decors geven je voor een paar uur de status van een #1 DJ in hét dance valhalla van Nederland: Breda.

Vanaf 8 personen
1,5 uur
Centrum
Binnenactiviteit
    Reset Opties

Kruip met je vrienden in de huid van de grootste artiesten en ervaar zelf hoe het is om primetime op onze mainstage te draaien. In dit audiovisuele spektakel  wordt jij met je groep ondergedompeld in de mind-blowing wereld van dj’s & dance festivals. De nieuwste interactieve technieken en indrukwekkende decors geven jullie voor een paar uur de status van een #1 DJ in hét dance valhalla van Nederland: Breda.

In de doorloop attractie neemt de virtuele tourmanager jullie mee langs studio sessies, fotoshoots, spannende backstage areas en warmt jullie op voor de spectaculaire liveshow op de mainstage. Na het optreden gaan jullie naar huis met een eigen track, een overload aan persfoto’s en een te gekke aftermovie!

Maak het dagprograma compleet met een workshop van een professionele dj, na de experience. In 1 tot 1,5 uur mixen jullie de lekkerste beats! Heb jij het juiste ritme en weet jij de juiste mix te maken? Ervaar het bij ONSTAGE!

Dit programma is inclusief:

  • Tickets voor de tour ( +- 45 minuten)
  • 2 consumpties
  • en natuurlijk een persoonlijk aandenken voor jullie speciale gast! (vrijgezel, jarige of een andere feestelijkheid!)

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

1,5 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Binnenactiviteit

Optie:

ONSTAGE Experience Tour, DJ Workshop