Roboxen

Sla je slag met deze hilarische activiteit!

Vanaf:  11,50

Helaas kunnen wij deze activiteit op dit moment niet aanbieden vanwege het coronavirus. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Robox is uniek in Nederland! Een Robox is een botsrobot waar je zelf in gaat zitten om hem te besturen. Zoek in de ring je tegenstander op en bestuur de linker- en rechterarm van je robot om de ander te raken. Deel jij de meeste stoten uit?

LET OP: deze locatie is niet in hartje Breda, maar aan de rand van de stad.

6 of 15 personen
0,5 uur tot 3 uur
Overig
Buiten/Binnen
6 personen
    Reset Opties
Artikelnummer: N/B Categorie:

Roboxen:

Een geweldige game die altijd voor veel hilariteit zorgt en uniek is in Nederland! Als je in de Robox zit, kun je met de besturing voor- en achteruit en naar links en rechts. Zoek in de ring je tegenstander op en bestuur de linker- en rechterarm van je robot je concurrent te raken!

Tijdsduur:

De tijdsduur is afhankelijk van de groepsgrootte en vind je terug in het onderstaande schema.

Diner:

Naast de activiteit biedt deze locatie diverse mogelijkheden voor een heerlijk diner. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden genoemd.

  • Steengrillen
    Iedereen draagt zijn steentje bij aan een gezellige dag. Wij zorgen voor heerlijke, dagverse ingrediënten en dan is het aan jullie of het lekker gebakken wordt! Het steengrillen is inclusief verschillende vleessoorten, bijbehorende sausjes, salades en groenten, frites en stokbrood met kruidenboter.
  •  BBQ (binnen) – vanaf 15 personen
    Je gaat zelf aan de slag om een heerlijk diner te bereiden. De BBQ wordt aangestoken en je bakt je eigen vlees. De barbecue bestaat uit een keur aan vleessoorten, waaronder varkenshaassaté, kipfilet, spek, BBQ worstjes en hamburgers. Daarnaast is er een salade bar met diverse soorten rauwkost en sauzen, vers gebakken stokbrood met kruidenboter en frites.

Dit programma is inclusief:

  • Gebruik van de Roboxen
  • Begeleiding van onze scheidsrechters

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

6 of 15 personen

Tijd

0,5 uur tot 3 uur

Locatie

Overig

Type activiteit

Buiten/Binnen