Sloep deluxe

Op een luxe sloep genieten van de zon en het water in en rond Breda

Vanaf: € 182,50 per vaartocht

Rondvaren op een luxe sloep biedt alles voor een perfecte dag op het water. Onze verschillende sloepen zijn uitgerust met comfortabele banken met kussens en een stille motor. Met een gezelschap kun je zonder zorgen genieten van de zon en de mooie landschappen in en rond Breda. Alle sloepen worden gevaren door een ervaren schipper.

Hieronder vind je een overzicht van de sloepen die we tot onze beschikking hebben. Bij elke sloep staat vermeld met hoeveel personen je maximaal kunt gaan varen.

Vanaf 6 personen
1,5 uur tot 3 uur
Centrum
Buitenactiviteit
6 personen
Wissen
    Reset options
Artikelnummer: N/B Categorie:

Luxe 8-persoonssloep:

De luxe sloep heeft plaats voor maximaal 8 personen. Aan boord zijn luxe kussens aanwezig.

Luxe 15 en 20 persoonsterrasboot:

De luxe loungeboot is geschikt voor elk gezelschap. Op een lekkere ontspannen manier rondgevaren worden op een drijvend terras met een schitterend uitzicht aan alle kanten en heerlijke zit plekken. Wat wil je nog meer?

Luxe 25-persoonssloep:

Deze omgebouwde reddingssloep is ruim opgezet waardoor je alle ruimte hebt om rond te lopen en iedereen te kunnen spreken. ​

Catering: 

Je kunt ervoor kiezen om tijdens de rondvaart een volledige catering, zoals bijvoorbeeld een lunch, borrelhapjes en drankjes bij te boeken. Eigen consumpties zijn op de luxe sloepen niet toegestaan.

Tijdsduur en prijs:

Rechts vind je de prijzen voor het varen van 90, 120, 150 of 180 minuten. Wil je langer boeken, dan kun je dit aangeven tijdens de reserveringsaanvraag. We zullen dan contact opnemen over de mogelijkheden. De kosten voor het huren van het varen met een luxe sloep zijn afhankelijk van de tijdsduur.

Dit programma is inclusief:

  • Schipper
  • Brandstof
  • Gebruik sloep

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 6 personen

Tijd

1,5 uur tot 3 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buitenactiviteit