Solextocht

Genieten op twee wielen met je haren in de wind!

€ 41,50 p.p.

De solex is een toevallige uitvinding uit Frankrijk die een tijd lang het hippe vervoersmiddel in Europa was. Nu is de gemotoriseerde fiets een nostalgisch vervoersmiddel die door de motor op het voorwiel altijd de aandacht trekt. Een ultieme beleving voor jong en oud!

Vanaf 10 personen
2,75 uur
Overig
Buitenactiviteit
10 personen

De tocht:

De solextocht start in hartje Breda, vanaf het Spanjaardsgat. Tijdens de verkenningstocht zie je in je eigen tempo al het mooie dat Breda en haar omgeving te bieden heeft: natuur, architectuur en cultuur. Zo kom je door de oude dorpen Ginneken en Princenhage en de landelijke omgeving van het Markdal. Je kunt in overleg ook zelf een route uitstippelen en zelf op ontdekkingsreis gaan!

Legitimatie:

Voor het rijden op een solex moet je in het bezit zijn van een brommercertificaat of een rijbewijs. Deze dien je voor aanvang van de solex tour tocht te laten zien aan de begeleiders van de solexen.

Borg:

Voor de solex tocht dient een borg van € 25,00 per solex ( met een maximum van € 750,00) – CONTANT betaald te worden.
Indien de betaling niet volledig contant zal worden voldaan voor aanvang van de tocht kunnen de solexen niet worden uitgeleverd. De gemaakte kosten dienen dan wel betaald te worden. De gehele borg zal helaas worden ingehouden bij meer dan 3 schadegevallen per boeking. Dekt de borg de gemaakte schade NIET dan ontvangt de contactpersoon de factuur en schade rapport van de overige kosten per mail.

Tijden:

De Solextochten vertrekken op vaste tijden. De ochtendtour start tussen 8.00 uur en 10.30 uur, de middagtour om 13.30 uur en de avondtour om 16.30 uur.
Natuurlijk kan je ook je eigen tijd kiezen om te vertrekken. Voor de vrije tour wordt een extra toeslag berekend.

Dit programma is inclusief:

  • 15 minuten ontvangst en instructie
  • Gebruik solex incl. benzine
  • Routekaart met een mooie georganiseerde route
  • Stand-by service wagen
  • Vervangend vervoer indien nodig

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Tijd

2,75 uur

Locatie

Overig

Type activiteit

Buitenactiviteit