Ter land, ter zee en aan tafel

Bereid je voor op een complete dag met al het mooie van Breda!

 40,00

Jullie worden ontvangen in een gezellig café in de binnenstad van Breda. Zodra het weer het toe laat kunnen jullie buiten of natuurlijk lekker warm binnen genieten van een kopje koffie, thee of frisdrank. Ondertussen wordt alvast de werking van het GPS systeem aan de groep uitgelegd.

Ook zal het verloop van de dag worden besproken. De dag zal bestaan uit een GPS-tocht, een heerlijke lunch en een mooie kanotocht over de singels.

Vanaf 8 personen
6 uur
Centrum
Buiten/Binnen
8 personen
Categorie:

De GPS tocht:

Na een korte instructie gaan de deelnemers, verdeeld in kleinere groepen van maximaal vijf personen, op pad door het centrum van Breda. Het hulpmiddel dat je van ons mee krijgt op deze ontdekkingstocht is een GPS. Dit systeem geeft aan waar je op dat moment bent en waar je heen moet. Wij hebben een aantal punten geselecteerd die je naar bijzondere plaatsen van Breda brengt. Het is aan jullie om te ontdekken hoe je moet komen. Tijdens de tocht worden verschillende vragen over de bezochte punten gesteld. Aan de hand van open- en meerkeuzevragen testen wij jullie kennis over Breda.

De GPS-tocht duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en eindigt in het café waar jullie zijn gestart. In het café krijg je de antwoorden op de vragen die tijdens de tocht zijn beantwoord. Natuurlijk is er voor de winnaars een leuke prijs!

De lunch:

De lunch brasserie, gevestigd in ’t Sas, is omringt door vele exclusieve winkels en een hotel. Deze gezellige plek kenmerkt zich door de vele balkons die uitkijken over het plein en de rust die hier midden in het drukke centrum is te vinden.

Tijdens de lunch kun je, gedurende één uur, buiten of binnen genieten van drie verschillende luxe broodjes geserveerd met twee maal een kopje koffie, thee of een glas melk. De lunch biedt een uitgelezen mogelijkheid om bij te kletsen met het gezelschap en is een rustpunt binnen de activiteiten van de dag.

Het kanovaren: 

Naast het kasteel van Breda, in het Spanjaardsgat, liggen onze kano’s te wachten. BeleefBreda beschikt over drie grote kano’s voor tien personen en tien kleinere kano’s die plaats bieden aan twee of drie personen. De kano is een van de oudste vormen van vervoer en werd vroeger veelvuldig door ontdekkingsreizigers gebruikt om nieuwe gebieden te verkennen.

Je maakt een mooie tocht over de singels rondom het centrum van Breda en ziet de stad zoals je haar nog nooit gezien hebt. Natuur en architectuur, spanning en ontspanning, allemaal samengevat in één kanotocht. De kanotocht duurt, afhankelijk van het vaartempo, anderhalf tot twee uur. Tijdens de tocht zie je onder andere de watertoren van Breda, het KMA terrein en natuurlijk de nieuwe haven van Breda.

Dit programma is inclusief:

  • GPS tocht inclusief één consumptie – Duur: 150 minuten
  • Lunch – Duur: 60 minuten
  • Pauze: 30 minuten
  • Kanotocht – Duur: 120 minuten

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

6 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buiten/Binnen