Tour du Boer!

Bon Apetit!

€ 140,00 p.p.

Breda heeft meer te bieden dan een prachtig historisch centrum, lange singels of mooie bossen. Wil jij de omgeving van Breda op een andere manier ontdekken? Kijk dan snel verder naar ons Tour du Boer arrangement. Met ons Tour du Boer arrangement combineren we het (elektrisch) fietsen van een toffe route (circa 35 KM) langs pittoreske boerderijen en het in teamverband koken van een heerlijk diner.  

Vanaf 8 personen
6 uur
Overig
Buitenactiviteit

Na het ophalen van jouw Urban E-Bike ga je direct op pad. Op je route liggen 4 boerderijen en iedere boer heeft zijn eigen streekproduct en verhaal. Bij iedere boerderij neem je het desbetreffende streekproduct mee en ga je deze later op de avond verwerken in een heerlijk diner bij de kookstudio in Breda samen met jouw gezelschap. In de middag staat tevens een verfrissend bezoek aan de zuivelboerderij op bezoek waar je een heerlijk cool ijsje mag uitzoeken en een kijkje kan nemen op DE zuivelboerderij van Breda e.o. 

 Na een prachtige route door de natuur is het tijd om richting de kookstudio te rijden. Daar word je opgevangen door eigenaresse Marian onder het genot van een heerlijk glaasje. Marian zal iedereen begeleiden in het bereiden van een heerlijke maaltijd met de zojuist opgehaalde producten. Na de bereiding is het tijd om te gaan genieten van je eigen creatie. Rest nu enkel nog, Bon Apetit!  

Dit programma is inclusief:

  • Urban E-bike ( +- 50 km)
  • Begeleiding kookworkshop
  • Basisingredienten kookstudio
  • Route langs alle boerderijen
  • Allerlei streekproducten
  • 4-gangendiner
  • Drankjes ( bier/wijn/fris)

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

6 uur

Locatie

Overig

Type activiteit

Buitenactiviteit