Treasure Hunt Escape!

Kunnen jullie de schat vinden?

 25,00

Landrotten! Ik heb begrepen dat jullie op zoek zijn naar de grootste schat van het zuidelijke halfrond van de Lage Landen! Laat dit nu toevallig mijn schat zijn!  Begrijp me niet verkeerd, ik wil best delen met een stel piraten geboefte zoals jullie, maar dan moeten jullie wel van een goede afkomst zijn!  Ik ben op zoek naar een team waarbij er gekeken zal worden naar teamwork, snelheid, speurwerk en natuurlijk al mijn codes kraken!

Het team die dit het beste voor elkaar heeft gaat voor victorie en zal een gedeelte van mijn schat erven! Het spel speel je aan de hand van één piratenkoffer gevuld met escape-activiteiten verspreid over een bepaald speelveld.

Krijgen jullie het voor elkaar om de andere teams te kielhalen of ga je zelf de plank op? We zullen het mee gaan maken! ARRRRRR!!

Vanaf 4 personen
1,5 uur
Centrum Breda of Ginneken of Princenhage
Buitenactiviteit
4 personen

Het spel:

Het spel wordt gespeeld in teams van 4 tot 6  personen en duurt 90 minuten.
Het spel is al te spelen met 1 team, maar door meerdere teams te vormen die tegen elkaar strijden, is het nog leuker. Zo ontstaat er een echte competitie.

Elk team krijgt een schatkist mee met allerlei verschillende opdrachten. Het zijn echte schatzoek opdrachten dus er komen heel wat survival skills bij kijken! Samenwerken is heel belangrijk!
Daarom is het noodzakelijk om goed met elkaar te communiceren en samen te werken om de codes te kraken.

Ga jij mee op schattenjacht?

Dit programma is inclusief:

  • Uitleg en begeleiding instructeur
  • Gebruik van alle materialen die bij het spel horen
  • 1 consumptie op basis van bier, wijn of fris

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 4 personen

Tijd

1,5 uur

Locatie

Centrum Breda of Ginneken of Princenhage

Type activiteit

Buitenactiviteit