Zot van Vlaanderen

Gezelligheid samen met onze Zuiderburen!

Vanaf: € 22,50 p.p.

De locatie van het Zot van Vlaanderen spel bevindt zich in hartje centrum van onze mooie stad Breda. Het spel ‘Zot van Vlaanderen’ is ideaal als personeelsuitje of vrijgezellengroep, maar tevens als familie-uitje of als je gewoon zin hebt in een spelavond met vrienden!

De deelnemers worden welkom geheten door onze eigen versie van ‘Rani De Coninck’. Na het welkomstdrankje worden de teams ingedeeld om vervolgens twee uur lang met elkaar de strijd aan te gaan.

Vanaf 8 personen
2 uur
Overig
Binnenactiviteit
8 personen
    Reset options
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Het spel:

Gedurende het spel wordt de Vlaamse en Belgische kennis op een ludieke manier getest, waarbij plezier en vertier in het middelpunt staan. Naast veel lachen met elkaar, meezingen met Vlaamse klassiekers en spanning blijft het ook een strijd. Tijdens het spel kan er van alles gebeuren door middel van de verschillende rondes, waarbij het spannend blijft wie er gaat winnen tot aan de finale!

De quiz zal onder andere uit de volgende rondes bestaan: Raad het lied of niet, namen raden, schattingsvragen, woorden spellen en niet te vergeten het knetterend kampvuur!

Dit programma is inclusief:

  • 1 of 2 consumpties op basis van bier, wijn of fris
  • Begeleiding instructeur
  • Alle materialen
  • ​Prijs voor de winnende groep

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

2 uur

Locatie

Centrum Breda of Ginneken of Princenhage, Overig

Type activiteit

Binnenactiviteit