Custom Made City Game

Enig resultaat

Prijs
Aantal personen

Een uitje op maat

Deze interactieve citygame kan op elke willekeurige locatie in Breda gespeeld worden. De game kan geheel naar eigen invulling worden gemaakt. Mocht je bijvoorbeeld een bepaalde vraag of locatie willen opnemen in de game, dan kunnen wij dit geheel naar wens voor u invullen. Ook is er de mogelijkheid om foto’s te laten nemen, zodat jullie meteen in het bezit zijn van geweldige groepsfoto’s.

Hoe werkt het spel?

Met een smartphone werk je in teams samen om zo veel mogelijk punten te scoren! Tijdens jullie zelfbepaalde route beantwoorden jullie vragen of voeren jullie andere interactieve opdrachten uit.

Na een duidelijke uitleg is er nog maar 1 opdracht vereist: Zorg dat jullie als team zo snel mogelijk en zo veel mogelijk punten verdienen!

De game is niet alleen geschikt als bedrijfsuitje of teamuitje, maar ook voor vrijgezellenfeesten, vriendenuitjes en familie uitjes.

Je kan dus als groep zijnde de stad Breda beter leren kennen en op plekken komen waar je anders niet zo snel zou zijn geweest!
Ook kan je locaties koppelen aan gebeurtenissen die met jouw groep te maken hebben en kan je natuurlijk ook vragen over de groepsleden zelf stellen!

Voor meer informatie: klik op de button hieronder of neem contact met ons op via info@beleefbreda.nl of via telefoonnummer 076-5205957!