Teamuitje

Toont alle 57 resultaten

Prijs

Teamuitje in Breda?

Heb jij de verantwoordelijke taak van de baas gekregen om het teamuitje in Breda van dit jaar te organiseren? Kijk dan eens bij onze categorie Teambuilding & Fun’. Hier vind je spellen en activiteiten in alle prijsklassen!

Heb jij een vervelende collega op kantoor die denkt dat ze de sterren van de hemel zingt? Laat het haar dan bewijzen tijdens het opnemen van een eigen cd. Denk jij je collega’s goed te kennen? Schakel elkaar uit tijdens De Slimste mens of boek Ranking your stars en kom er achter wat iedereen nou écht van je vindt.

Als teambuilding hoog staat op jullie lijstje dan is Expeditie Robinson of The Phone een leuke uitdaging! Sportliefhebbers? Ga de strijd aan tijdens onze kampioenenquiz.

Wij denken graag met jullie mee, geven ideeën en tips en helpen graag met het organiseren van het ultieme personeelsuitje, afdelingsuitje, bedrijfsuitje óf afscheidsuitje voor je lieftallige collega. Buiten een enkele activiteit kunnen we ook een dag vullend programma voor jullie verzorgen inclusief diner en hotelovernachting.

Neem contact met ons op via info@beleefbreda.nl of via 076-5205957 voor meer ideeën en tips voor jullie teamuitje in Breda en omgeving!