Teamuitje Breda

Toont alle 27 resultaten

Prijs


Bent u bezig met het organiseren van een teamuitje in Breda? Of u nu een gezellig dagje organiseert voor uw collega’s als bedrijfsuitje of voor uw voetbalteam; wij kunnen u in ieder geval helpen!

Voor alle type teamuitjes bieden we gezellige, sportieve of uitdagende activiteiten zoals de Kampioenenquiz of onze Redneck Olympics. Ook bieden we leuke programma’s die uitermate geschikt zijn als teambuilding-activiteit en waarbij samenwerken centraal staat, zoals bij Ontmasker de Mol.

Samen met u kunnen we een programma samenstellen waardoor uw personeelsuitje, teamuitje of afdelingsuitje gegarandeerd slaagt! U kunt het complete programma zelf invullen; wilt u graag beginnen met een lekkere Bourgondische lunch? Of toch direct aan de slag met een leuk actief programma zoals Breda in Beeld? U kunt uw uitje natuurlijk afsluiten zoals u wilt met bijvoorbeeld een diner of een borrel!

Neem contact met ons op via email, de chatfunctie op onze website of via de telefoon voor meer ideeën en tips voor de leukste activiteiten of uitjes van Brabant in Breda en omgeving Breda.

Chat met ons!