Werken bij BeleefBreda

Ga je in Breda studeren of studeer jij al in Breda? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Breda dan heeft BeleefBreda met zijn gave activiteiten en werkzaamheden in Breda zeker iets te bieden.

Wij hebben verschillende leuke (bij)banen en stagemogelijkheden, dus neem contact met ons op of stuur jouw motivatie toe, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Vergeet niet om het overzicht te bekijken met de leukste activiteiten in Breda.

Wij zoeken  op dit moment naar studenten tussen 18 en 30 jaar die in de weekenden in onze gave stad Breda willen werken.
Ben of ken jij iemand die in jouw ogen geschikt is, reageer dan snel of breng jouw vriend/vriendin op de hoogte.

Open vacatures

Instructeur m/v

BeleefBreda organiseert verschillende groepsactiviteiten in Breda. Ons bedrijf heeft beleving hoog in het vaandel staan en heeft een aanbod voor grote en kleine groepen. BeleefBreda biedt een snelle werkwijze met een persoonlijke benadering.

Lees meer

Stage bij BeleefBreda

BeleefBreda organiseert en verkoopt groepsactiviteiten in Breda. Wij hebben een aantal activiteiten in eigen beheer en daarnaast werken wij veel samen met lokale partners. Ons bedrijf is een snel groeiende organisatie met een professionele en commerciële insteek.

Lees meer

Solliciteren

Vul de gegevens in en upload jouw CV & Motivatie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.