Sportieve activiteiten Breda

Toont alle 35 resultaten

Prijs

Sportieve activiteiten Breda

Actieve uitjes in Breda

Ondanks het feit dat Breda bekend staat om haar bourgondische levensstijl, is er in de stad meer te doen dan alleen maar eten en drinken. Ben je op zoek naar een leuke activiteit die je samen met je vrienden, familie of collega’s kan doen? BeleefBreda heeft een uitgebreid aanbod van sportieve activiteiten voor een geslaagde dag in Breda. Perfect als teamuitje, vrijgezellenfeest of zomaar een gezellige dag met vrienden. Van paintballen tot sumoworstelen en van bubbelballen tot buggy rijden: voor actieve uitjes ben je bij ons aan het juiste adres!

Originele activiteiten

Bij BeleefBreda zien we het als een sport om ons aanbod van uitjes continu uit te breiden met originele activiteiten die je niet vaak tegenkomt. Voel de adrenaline door je lijf gieren tijdens Expeditie Robinson City, een actieve citygame waarin verschillende elementen van het TV-programma Expeditie Robinson terugkomen. Samenwerking, vertrouwen, doorzettingsvermogen en teamspirit zijn ontzettend belangrijk tijdens dit stadsspel. BeleefBreda heeft ook een Expeditie Robinson spel in een prachtig bos aan de rand van de stad. Geen drukte, geen herrie om je heen, maar alleen jij en je team die de strijd aan gaan voor de titel van Robinson! Laat onder andere jouw survival skills zien tijdens pijl en boog schieten en het maken van vuur. Een andere sportieve optie is de Redneck Olympics, een minder serieuze Amerikaanse variant van de Olympische Spelen. Gooi alles in strijd om te bepalen wie zich uiteindelijk de ultieme Redneck mag noemen.

Sport en spel

Ook voor meer traditionele activiteiten kun je uitstekend terecht bij BeleefBreda. Paintballen, lasergamen, karten, buggy rijden, boogschieten; Breda heeft ontzettend veel te bieden. Mag het wat ludieker? Dan kunnen we roboxen van harte aanbevelen. Dit spel is uniek in Nederland en zorgt altijd voor veel hilariteit. Combineer sportieve activiteiten met één van onze culinaire uitjes. Na het verbranden van de nodige calorieën hebben jullie wel een hapje en drankje verdient!

Braintraining

Een sportieve activiteit hoeft niet altijd fysiek te zijn; ook jouw hersenen kunnen flink aan het werk worden gezet met een potje denksport. Er is geen betere plek om jouw grijze hersenpan eens flink wakker te schudden dan een escape room. BeleefBreda heeft 2 verschillende escape rooms in het centrum van Breda. The Hunting Game en Het Spanjaardsgat. Laatstgenoemde is eigenlijk meer een interactieve beleving dan een escape room, met de rijke historie van Breda als speelveld. Verbanden leggen, ruimtelijk inzicht en oplossend vermogen komen goed van pas tijdens beide spellen.

Actief én leerzaam

Vind jij het geen probleem om je tijdens een sportieve activiteit in het zweet te werken, maar wil je er wel iets van opsteken? Geen probleem! Wat dacht je van een dansworkshop? Tijdens zo’n stoomcursus heb je de keus uit vier verschillende dansen: Salsa, Merengue, Zouk of een speciale Spaanse dansworkshop, waarin je onder andere de basisbeginselen van de Flamenco leert. Heb jij het in je om alle pasjes te onthouden? Laat je meevoeren door het ritme van de muziek.. swingen maar!

Sportieve activiteiten reserveren? Zo geregeld!

Het reserveren van een sportieve activiteit bij BeleefBreda is heel eenvoudig. Vraag een offerte aan voor jouw groep, geef je voorkeursdatum op en ontvang per e-mail alle mogelijkheden in je mailbox. Tot snel in Breda!