U kunt een activiteit reserveren door op de website de optie ‘Reserveren’ aan te klikken. Hier kunt u de gewenste datum, tijd, het aantal personen en de activiteit invullen. U plaatst de reservering door rechtsonder op ‘Nu reserveren’ te klikken.
Uw reservering is definitief wanneer u een schriftelijk of mondeling akkoord geeft aan BeleefBreda. Vanaf dit moment gelden de Algemene Voorwaarden, deze worden meegestuurd met uw reservering en zijn tevens terug te vinden op de website.
De meeste activiteiten vinden plaats in het centrum van Breda. Er rijden diverse bussen naar het centrum van Breda. Wij raden u aan om www.ov9292.nl te raadplegen voor de juiste buslijn en vertrektijden.
De meeste activiteiten vinden plaats in het centrum van Breda.
Wij raden u aan om gebruik te maken van parkeergarage de Prins aan de Middellaan 60. Houdt u rekening met extra drukte in het centrum tijdens zaterdagen, koop- en of feestdagen. Activiteiten buiten het centrum beschikken over een eigen parkeergelegenheid.
Op de bevestiging vermelden wij per geboekte activiteit het adres van de locatie. Ook wordt in de bevestigings e-mail een link meegestuurd met al onze locaties.
U kunt in overleg met BeleefBreda het aantal deelnemers tot 72 uur voor de uitvoer van het programma wijzigen. Wanneer u het aantal personen wijzigt, ontvangt u een aparte factuur. Deze factuur dient voor de uitvoering van de betreffende activiteit te zijn voldaan. Per wijziging naar beneden worden €7,50 wijzigingskosten in rekening gebracht. Extra personen kunt u, mits er plaats is, kosteloos bijboeken.
U kunt uw programma per e-mail annuleren. Let op: BeleefBreda maakt gebruik van annuleringsvoorwaarden. - Tot aan 21 dagen voor aanvang bereken: € 25,00 annuleringskosten voor de geheleboeking. - 21 tot 7 dagen voor aanvang: 25% van de totale arrangementsprijs. - Binnen 7 dagen (inclusief) voor aanvang of later: 100% van de totale arrangementsprijs.
Wanneer uw programma door welke oorzaak dan ook geen doorgang kan vinden, wordt er samen met u gekeken naar een passende oplossing.
Het is bij BeleefBreda altijd mogelijk om activiteiten met elkaar te combineren om een programma samen te stellen naar uw persoonlijke wensen.
De activiteiten gaan altijd door. De activiteit kan vanwege extreme weersomstandigheden, of veiligheidsrisico’s door de instructeur worden afgelast. Samen met u wordt er dan naar een passende oplossing gezocht. BeleefBreda beschikt niet over een vast alternatief bij slecht weer.
Bij ontvangst van uw betaling krijgt u een betalingsbewijs.
De prijzen van alle activiteiten die op de website worden vermeld zijn inclusief BTW.
De prijzen van onze activiteiten zijn al gebaseerd op groepen.
U krijgt bij uw bevestiging een noodnummer waarop u ons, buiten kantooruren, kunt bereiken in nood. Dit nummer dient u alleen te gebruiken voor zeer dringende zaken.
De activiteiten die BeleefBreda aanbiedt zijn exclusief consumpties tenzij anders wordt aangegeven op de website.
Op de website wordt per activiteit de minimum groepsgrootte aangegeven. U kunt het beste voor het minimum aantal personen boeken. U kunt, mits er plaats is, het aantal naar boven wijzigen.
Het minimum en maximum aantal personen is per activiteit verschillend. Op de website wordt per activiteit aangegeven wat het minimum en maximum aantal personen is voor een activiteit.
Het is altijd mogelijk om de activiteit te boeken. U betaalt dan wel voor het minimum aantal deelnemers dat bij de activiteit staat vermeld.
Wanneer de reservering reeds tot stand is gekomen na een schriftelijk of mondeling akkoord wordt een bevestiging en factuur opgemaakt. De factuur dient uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan de uitvoering van het programma voldaan te zijn, tenzij anders is overeengekomen.
Het is bij BeleefBreda niet mogelijk om contant te betalen, tenzij anders is overeengekomen.
Wanneer u te laat bent voor uw geboekte activiteit wordt dit in mindering gebracht op de tijdsduur van de activiteit. De eindtijd van de activiteit staat vast, tenzij in overleg anders overeengekomen is.
De prijzen zijn inclusief BTW. Er worden 7,50 euro reserveringskosten per activiteit berekend met een maximaal van 15 euro.

Staat uw vraag er niet tussen formulier (FAQ)

Stel uw vraag hieronder: