Maatwerk

Showing all 3 results

Prijs
Aantal personen


Graag helpen we jullie met het ontdekken van Breda op jullie geheel eigen wijze! Wij kunnen er voor zorgen dat uw dag of dagdeel een geweldig onderdeel wordt van uw dag in deze mooie Brabantse stad. Wij zorgen voor een contactpersoon die verschillende activiteiten en de logistieke mogelijkheden kan koppelen met elkaar om dit dan weer met u te overleggen.

Een bedrijfsfeest organiseren? Wij denken graag met u mee voor leuke ideeën en tips. We kunnen vrijblijvend een programma op maat aanleveren voor groepen van 25 tot 250 personen. Afhankelijk van de leeftijden in de groep en de algemene interesse stellen we een passend programma samen. Een klein voorbeeld:

Tom was voor een bedrijfsfeest op zoek naar spectaculaire uitjes, het moest echt een onvergetelijke dag worden. Ze hielden allemaal wel van mooie auto’s en een biertje. Er werd een programma samengesteld van off-road buggy rijden gevolgd door een stevige hap en een kroegentocht op de step! Daarna heeft ons taxibusje de groep naar het voor hun geboekte hotel gebracht.

Heeft u een idee? Wij meten het graag voor u en uw groep op. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte en nemen al het geregel met verschillende partijen graag uit uw handen.

Hieronder volgen 3 mogelijkheden voor een totaal verzorgde dag in Breda, maar natuurlijk stemmen wij ons maatwerk af op jullie behoeften!

Neem contact met ons op en we laten u Breda op een geweldige manier beleven!