Vrijgezellenfeest vrouwen Breda

Toont alle 27 resultaten

Prijs


Bent u bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeest in Breda voor vrouwen? Dan bent u bij BeleefBreda aan het goede adres! We bieden allerlei activiteiten om er een geslaagde dag of een geslaagd weekend van te maken; van creatieve workshops zoals het opnemen van jullie eigen CD tot een gezellige High Tea.

Natuurlijk mag ook de vrijgezellenavond niet vergeten worden! Een leuke en actieve manier om alvast in de goede stemming te geraken is bijvoorbeeld met een cocktailworkshop!

Natuurlijk moet er ook lekker gegeten worden tijdens een lange dag en ook daarvoor kunt u bij ons terecht. We bieden verschillende locaties voor BBQ’s, waaronder ook een BBQ-Boot, maar natuurlijk kunt u via ons ook bij de leukste restaurants terecht zodat uw vrijgezellendiner een groot succes wordt.

Ten slotte kunt u ook de voordeligste overnachtingen via ons boeken. U hebt hierbij de keuze uit een standaard hotelovernachting of een overnachting in een driesterrenhotel.

Neem contact met ons op via email, de chatfunctie op onze website of via de telefoon voor meer ideeën en tips voor de leukste vrijgezellendag of uitjes van Brabant in Breda en omgeving Breda.

Chat met ons!