Teambuilding in Breda

Als teambuilding hoog staat op jullie lijstje dan is Expeditie Robinson of The Phone een leuke uitdaging! Sportliefhebbers? Ga de strijd aan tijdens onze kampioenenquiz.

Wij denken graag met jullie mee, geven ideeën en tips en helpen graag met het organiseren van het ultieme personeelsuitje, afdelingsuitje, bedrijfsuitje óf afscheidsuitje voor je lieftallige collega.

Buiten een enkele activiteit kunnen we ook een dagvullend programma voor jullie verzorgen inclusief diner en hotelovernachting.

Neem contact met ons op via info@beleefbreda.nl of via 076-5205957 voor meer ideeën en tips.

Luxe sloep

 

De populairste bedrijfsuitjes

Bekijk hieronder de populairste uitjes en activiteiten in Breda van dit moment.
BeleefBreda heeft voor iedere gelegenheid een mooi arrangement.

 

Bekijk wat andere mensen er van vonden!

Score:

8

Relaxte actieve dag

We hebben met de e-scooters een tocht gemaakt. De scooters waren deels te laat op het vertrekpunt, omdat de bezorger in de file stond. Een aantal van onze collega's stonden in dezelfde file, dus leverde het geen problemen op. We liepen daardoor wel iets uit, waardoor we voor het volgende onderdeel; straatgolven de noodlijn belde. Die werd niet beantwoord. Toen we ook de mensen van de straatgolf niet konden vinden belde we nog een keer, wederom geen gehoor en ook niet terug gebeld. Gelukkig vonden we de mensen van de straatgolf aan de andere kant van het gebouw. Het golfen werd met enthousiasme door iedereen gedaan. Niet zo slim om zelf het aantal slagen te moeten doorgeven. Heel eerlijk werden deze niet doorgegeven. In totaal kregen we wat we wilde twee activiteiten waarbij we actief bezig zijn, zonder dat het moeilijk of te inspannend is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer
10

Leuke activiteit, goed geregeld!

Het contact van tevoren was prettig en duidelijk. Ook op de dag zelf liep alles precies zoals het hoort. Goed geregeld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda
1025 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10

 

We denken graag met je mee!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Op naar een top bedrijfsuitje!