Teambuilding in Breda

Als teambuilding hoog staat op jullie lijstje dan is Expeditie Robinson of The Phone een leuke uitdaging! Sportliefhebbers? Ga de strijd aan tijdens onze kampioenenquiz.

Wij denken graag met jullie mee, geven ideeën en tips en helpen graag met het organiseren van het ultieme personeelsuitje, afdelingsuitje, bedrijfsuitje óf afscheidsuitje voor je lieftallige collega.

Buiten een enkele activiteit kunnen we ook een dagvullend programma voor jullie verzorgen inclusief diner en hotelovernachting.

Neem contact met ons op via info@beleefbreda.nl of via 076-5205957 voor meer ideeën en tips.

Luxe sloep

 

De populairste bedrijfsuitjes

Bekijk hieronder de populairste uitjes en activiteiten in Breda van dit moment.
BeleefBreda heeft voor iedere gelegenheid een mooi arrangement.

 

Bekijk wat andere mensen er van vonden!

Score:

10

Hele gezellig dag gehad op het water.

Super leuke schipper, leuk rondgevaren en lekker koud bier. Voor ons was het helemaal goed.

Reactie van het bedrijf

Hey Geert, Zo een lekker koud biertje smaakt zeker weten het beste op een bootje over de Bredase singels! Genieten! Tot een volgende keer?! Met varende groet, Team BeleefBreda

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gemonde
3

Te veel geld voor wat het waard was

Eerst en vooral bestelden we Expeditie Robinson (29€) werd ons meegedeeld op de offerte. Na afloop van de activiteit merkten we dat we Expeditie Robinson Citygames (26€) voorgeschoteld kregen. We betaalden dus teveel voor wat we eigelijk hebben gekregen wat ontoelaatbaar is! De activiteiten waren prijs kwaliteit niet goed.. Het duurde lang, ook de pauzes waren te lang en de begeleiding was weinig entousiast. Gelukkig heeft ons team zelf coor wat animo gezorgd.

Reactie van het bedrijf

Hey Seppe, Bedankt voor je reactie op onze activiteit! Wij kunnen ons voorstellen dat jullie de activiteit niet helemaal vonden wat jullie dachten, maar dit is wel datgene dat jullie hebben aangevraagd. In zowel de offerte als de bevestiging die je zelf hebt akkoord gegeven staan de prijzen en de toegevoegde informatie van Expeditie Robinson City. Wij zijn zo transparant mogelijk en zoals je op onze website kunt lezen is Expeditie Robinson € 28,00 en Robinson City is € 28,50 inclusief 2 consumpties. Dit zijn niet de prijzen die jij aangeeft. Deze prijzen staan trouwens ook netjes vermeld op de informatie die naar jou is verstuurd. Er kan natuurlijk altijd een vorm van miscommunicatie optreden over een activiteit, maar daarom sturen wij al onze gasten eerst een vrijblijvende offerte en daarna een bevestiging met alle gegevens over deze activiteit. Qua tijdsplanning( dit staat ook in de offerte) rekenen we 2,5 tot 3 uur. Wij bieden onze gasten dan ook die volledige belevenis. Desalniettemin willen we je bedanken voor de reactie! Met vriendelijke Groet, Team BeleefBreda

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Lando Sport Merendree
911 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10

 

We denken graag met je mee!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Op naar een top bedrijfsuitje!