Teambuilding in Breda

Als teambuilding hoog staat op jullie lijstje dan is Expeditie Robinson of The Phone een leuke uitdaging! Sportliefhebbers? Ga de strijd aan tijdens onze kampioenenquiz.

Wij denken graag met jullie mee, geven ideeën en tips en helpen graag met het organiseren van het ultieme personeelsuitje, afdelingsuitje, bedrijfsuitje óf afscheidsuitje voor je lieftallige collega.

Buiten een enkele activiteit kunnen we ook een dagvullend programma voor jullie verzorgen inclusief diner en hotelovernachting.

Neem contact met ons op via info@beleefbreda.nl of via 076-5205957 voor meer ideeën en tips.

Luxe sloep

 

De populairste bedrijfsuitjes

Bekijk hieronder de populairste uitjes en activiteiten in Breda van dit moment.
BeleefBreda heeft voor iedere gelegenheid een mooi arrangement.

 

Bekijk wat andere mensen er van vonden!

Score:

10

Geweldig!

Wij hebben de MuziekQuiz gedaan via Beleef. Het was echt super leuk en goed geregeld! Wij hebben genoten!

Reactie van het bedrijf

Hey Mariska, Bedankt voor je muzikale feedback! We hebben vernomen dat jullie er een mooi feestje van hebben gemaakt! Helemaal top! Met muzikale groet, Team BeleefBreda

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven
8

Leuke Challenge room met uitdagende opdrachten

Als Bredanaar, is het spanjaarsgat een bekende plek voor mij en mijn vrienden. Dus daar een challenge room doen leek ons fantastisch. Helaas is de challengeroom niet in het spanjaarsgat zelf. Toch is het wel een leuke activiteit met veel uitdagende opdrachten en een begeleider die goed in haar rol zit. De tijd is vrij kort als je de challenge room tot een goed einde wilt brengen. eigenlijk best wel te kort. Dus je moet heel hard doorwerken (wat we deden) en zelfs toen redden we het niet. Maar wel een leuke tijd gehad.

Reactie van het bedrijf

Hey Nick, Bedankt voor je reactie! Het idee van onze challengeroom is dat je niet alle opdrachten hoeft te doen, maar zoveel mogelijk opdrachten dient te voltooien. de 2 uur is gestaafd op een stukje uitleg en afsluiting! Top dat jullie het naar je zin hebben gehad! met vriendelijke groet, Team BeleefBreda

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda
940 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10

 

We denken graag met je mee!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Op naar een top bedrijfsuitje!