Teambuilding in Breda

Als teambuilding hoog staat op jullie lijstje dan is Expeditie Robinson of The Phone een leuke uitdaging! Sportliefhebbers? Ga de strijd aan tijdens onze kampioenenquiz.

Wij denken graag met jullie mee, geven ideeën en tips en helpen graag met het organiseren van het ultieme personeelsuitje, afdelingsuitje, bedrijfsuitje óf afscheidsuitje voor je lieftallige collega.

Buiten een enkele activiteit kunnen we ook een dagvullend programma voor jullie verzorgen inclusief diner en hotelovernachting.

Neem contact met ons op via info@beleefbreda.nl of via 076-5205957 voor meer ideeën en tips.

Luxe sloep

 

De populairste bedrijfsuitjes

Bekijk hieronder de populairste uitjes en activiteiten in Breda van dit moment.
BeleefBreda heeft voor iedere gelegenheid een mooi arrangement.

 

Bekijk wat andere mensen er van vonden!

Score:

9

Meedenkend, de sfeer goed aanvoelend, leuk

We hadden met een groep van 21 personen een vrijgezellenfeest, en boekten Biergondisch Breda. Vanwege het slechte weer viel dat in het water, maar de organisatie dacht mee in het aanpassen van de activiteit. Ze zorgden voor een leuke sfeer, en goed contact (ook door vooraf door te geven dat die dag er een sintintocht zou zijn).

Reactie van het bedrijf

Hey Willem! Het zou ideaal zijn als we ook nog eens het weer kunnen bepalen, maar we kunnen helaas niet alles inderdaad. Maar de biertjes hebben goed gesmaakt en daar gaat het ook om bij een vrijgezellenfeest! Tot de volgende zonnige keer! Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda

Zou je ons aanbevelen? Ja
- GOUDA
10

Super!!

We hadden de Hilarische kilometer geboekt. Op korte termijn als teamuitje. Snelle reacties van BeleefBreda maar ook van onze gastheer. Alles was mogelijk. Zelfs na betalen van offerte nog een aantal personen kunnen toevoegen zonder problemen. Al vaker uitjes via BeleefBreda gehad, zeer tevreden. Ruim aanbod van activiteiten voor diverse doelgroepen. Ook qua budget voor ieder wat wils.

Reactie van het bedrijf

Hallo Sylvie, We hadden van onze gastheer ook al begrepen dat het een behoorlijke gezelligheid was! Dus kom zeker de volgende keer weer terug, want zo een leuke groepen willen ook wij vaker zien! 😉 Met gezellige groet, Team BeleefBreda

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dongen
1041 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10

 

We denken graag met je mee!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Op naar een top bedrijfsuitje!