BeleefBreda

BeleefBreda, het creatieve middelpunt van de stad. Vanaf 2007 is het bedrijf gestart met het verhuren van kano’s. Vandaag de dag is BeleefBreda druk bezig met ontzorgen, verzorgen, vermaken en vooral Breda te laten beleven. Op deze manier laten we wij onze mooie stad zien.

Ons nieuwe team heeft BeleefBreda naar een nieuw niveau getild met escape rooms, nieuwe citygames en is een spin in het web van de Bredase horeca. Samen met deze partners zorgen we voor een bruisend en gezellig centrum in het hart van Breda! Willen jullie een “dagje uit” in Breda, dan is het zeker de moeite waard om met ons contact op te nemen.

Waarom BeleefBreda?

We bieden nu 140 activiteiten aan op onze website maar blijven altijd groeien met nieuwe activiteiten. Of het nu een Last-minute dagje weg is of een heel weekend weg, wij weten er altijd raad mee.

We laten minimaal 35.000 mensen per jaar genieten van onze activiteiten, zij hebben voor jou hun ervaringen laten weten via:

KiYoh Klantenvertellen

Steptocht in Breda | BeleefBreda
Suppen in Breda op de Galderse Meren | BeleefBreda
E-Scootertocht Breda | BeleefBreda

Ons team

Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag over!

Naast onze Bredase vaste medewerkers versterkt BeleefBreda zich ieder jaar opnieuw met topstudenten uit deze mooie stad. Zij waaien ieder jaar een nieuwe frisse wind door het bedrijf waardoor wij in staat blijven te innoveren.

Top uitjes met beleving

Je kunt bij BeleefBreda terecht voor de allerleukste innovatieve uitjes die je nergens anders vindt. Ook wat meer traditionele uitjes vind je bij ons en er is dan ook een scala aan mogelijkheden. Of je nou iets sportiefs zoekt of juist een gezellig, ontspannend uitje: met het grote aanbod van BeleefBreda slaag je altijd! Bijna al onze activiteiten zijn dan ook te combineren in een arrangement met bijvoorbeeld meerdere activiteiten of culinaire uitstapjes. Wij denken graag met je mee om er voor te zorgen dat je een topuitje krijgt! We raden van harte aan om eens door onze activiteiten heen te bladeren, wij zijn er van overtuigd dat je iets tegenkomt wat bij je past.

Ons doel is om iedereen Breda met zoveel plezier te laten beleven als wij zelf iedere dag doen! Je kunt eenvoudig informatie aanvragen via ons reserveringssysteem, via de email en ook telefonisch staan we altijd klaar. Wij horen graag van je!