BeleefBreda

BeleefBreda is al jaren de échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda.
In 2007 begonnen we met het verhuren van kano’s en tegenwoordig bieden we meer dan 140 verschillende activiteiten aan. Per jaar laten we meer dan 35.000 mensen van Breda genieten en ze stellen het op prijs, we krijgen gemiddeld een eindcijfer van boven de 8.4! Van een klein aantal kano’s naar marktleider in Breda; onderweg is BeleefBreda haar ziel niet verloren.

Ons team

Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag over!

Naast onze Bredase vaste medewerkers versterkt BeleefBreda zich ieder jaar opnieuw met topstudenten uit deze mooie stad. Zij waaien ieder jaar een nieuwe frisse wind door het bedrijf waardoor wij in staat blijven te innoveren. Onze stagiaires werken dagelijks met ons mee en werken aan nieuwe eigen ideeën en concepten. Veel van onze eigen producten zijn ontwikkeld door studenten en zijn enorm succesvol!

Top uitjes met beleving

Je kunt bij BeleefBreda terecht voor de allerleukste innovatieve uitjes die je nergens anders vindt. Ook wat meer traditionele uitjes vind je bij ons en er is dan ook een scala aan mogelijkheden. Of je nou iets sportiefs zoekt of juist een gezellig, ontspannend uitje: met het grote aanbod van BeleefBreda slaag je altijd! Bijna al onze activiteiten zijn dan ook te combineren in een arrangement met bijvoorbeeld meerdere activiteiten of culinaire uitstapjes. Wij denken graag met je mee om er voor te zorgen dat je een topuitje krijgt! We raden van harte aan om eens door onze activiteiten heen te bladeren, wij zijn er van overtuigd dat je ets tegenkomt wat bij je past.

Ons doel is om iedereen Breda met zoveel plezier te laten beleven als wij zelf iedere dag doen! Je kunt eenvoudig informatie aanvragen via ons reserveringssysteem, via de email en ook telefonisch staan we altijd klaar. Wij horen graag van je!

Chat met ons!