Familiedag

Toont alle 56 resultaten

Prijs

Familiedag in Breda?

Zijn jullie bezig met het organiseren van een familiedag in Breda en kunnen jullie daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan zijn jullie bij ons aan het goede adres! Naast een volledig verzorgde familiedag is een enkele activiteit voor een origineel familie-uitje ook mogelijk.

We hebben een groot aanbod in activiteiten die voor elke leeftijd leuk zijn. Kun jij er achter komen wie een goede mol is in de familie speel dan onze citygame Ontmasker de mol. Wil je die saaie tante eens helemaal uit haar dak laten gaan tijdens Breda de gekste ? Of sluit je graag je vervelende neefje op in onze kelder tijdens Het Spanjaardsgat?

Als dit allemaal iets teveel van het goede is voor opa en oma dan kunnen jullie natuurlijk ook de dag starten met een heerlijk kopje koffie en een goed stuk appeltaart om vervolgens Breda vanaf de singels te verkennen in één van onze motorboten. Een GPS-tocht, een creatieve workshop of een ludieke stadswandeling onder leiding van een gids behoren ook tot de mogelijkheden.

Van jong tot oud, rustig of actief en van budget tot all-inclusive, wij denken graag met je mee om het jaarlijks verplichte familie-uitje tot een onvergetelijke dag om te toveren!

Neem contact met ons op via info@beleefbreda.nl of via 076-5205957 voor meer ideeën en tips voor jullie familiedag in Breda en omgeving!