Boot & kano varen in Breda

Toont alle 11 resultaten

Prijs
Aantal personen

Boot & kano varen in Breda

Breda is bij uitstek een stad om vanaf het water te bewonderen. Wanneer je kijkt naar de Singels die de historische binnenstad omringen, doet de stad zeker niet onder voor Amsterdam of Utrecht. Tel hier de Brabantse gezelligheid bij op en de keus is snel gemaakt: varen doe je in Breda! Bij BeleefBreda ben je aan het juiste adres wanneer je een leuke activiteit op het water wil plannen. Ga kano varen of dobber heerlijk relaxed op het water in een motorboot voor max. 8 personen. We zorgen ervoor dat je gegarandeerd een onvergetelijke dag tegemoet gaat!

Een perfecte dag op het water

Varen in Breda wordt steeds populairder en dat is helemaal niet zo gek. Vanaf een bootje kun je de historische binnenstad bewonderen terwijl je tegelijkertijd ontspant. Met een beetje geluk laat de zon zich ook nog van zijn beste kant zien en… Hallo, vakantiegevoel! Tijdens een toeristische rondvaart leer je meer over de stad en haar rijke historie, tijdens het kano varen train je jouw armspieren terwijl je van de bruisende stad en omringende natuur geniet. Ontdek Breda vanaf het water op jouw manier!

Kano varen Breda

Wil je kano varen in Breda? Dat kan al vanaf 4 personen. Vanaf het BeleefBreda ponton, gelegen aan het Spanjaardsgat, stappen jullie in een Canadese kano. Dit type kano is zeer stabiel, waardoor hij bijna niet kan omslaan. Vanaf het ponton beginnen jullie aan een tocht van ongeveer 6 kilometer. Tijdens het kano varen kun je Breda vanuit een heel ander oogpunt bewonderen. Je vaart langs prachtige gebouwen, monumenten en natuur. Jullie komen onder andere langs de Koninklijke Militaire Academie, de oude watertoren, het Chassé Park en de Seelig kazerne. Deze activiteit is te reserveren voor groepen vanaf 4 personen.

Bootje varen!

Een boot of sloep huren in Breda behoort ook tot de mogelijkheden bij BeleefBreda. In vergelijking met kano varen hoef je hiervoor stukken minder moeite te doen. De boten, die geschikt zijn voor maximaal 8 personen, worden namelijk aangedreven door een buitenboordmotor. Je mag deze tijdens de tocht zelf besturen en zo je route en snelheid bepalen. Terwijl de motor het zware werk verricht, hebben jij en je vrienden de tijd om te ontspannen en te genieten van het mooie uitzicht, een hapje en een drankje.

Eten op het water

Bij BeleefBreda heb je de unieke mogelijkheid om culinair te genieten op het water. In onze vloot vind je onder andere een BBQ-boot, tapasboot en lunchboot! Jouw vaart wordt volledig verzorgd, inclusief schipper. Terwijl de zon langzaam achter de skyline van Breda zakt, geniet jij samen met je groep van een lekkere barbecue of tapasdiner. Ook deze tochten vertrekken in de buurt van ons ponton in het centrum van de stad.

Kano of sloep huren? Zo geregeld!

Het huren van een kano of sloep bij BeleefBreda is heel eenvoudig. Vraag een offerte aan, geef je voorkeursdatum op en ontvang per e-mail alle mogelijkheden in je mailbox.

Varen in Breda is mogelijk van 1 maart tot 1 november.