Vrijgezellenfeest voor heren?

Gaat je beste maat binnenkort trouwen en wil je hem nog even flink in het zonnetje zetten? Natuurlijk verzorgen wij de echte mannen-uitjes zoals karten en paintball. Maar wat dacht je van off-road buggyrijden, boogschieten, varen op een bierboot, Stepkroegentocht of onze vette Redneck Olympics, een tienkamp op de Amerikaanse manier. Liever op het gemak een lekker biertje drinken en wat meer te weten komen over dit vloeibare goud? Dan is een bierbelevenis of onze bier-ontdekkingstocht biergondische Breda misschien wel wat voor jullie! Bier en een toffe activiteit zijn natuurlijk belangrijk, maar op een lege maag kunnen jullie niet presteren dus wat dacht je van een sportief diner bij Sportsbar Old Dutch of héél veel vlees bij Beers & Barrels?

Als jullie het echt laat gaan maken is een hotel te adviseren. Veel geregel? Niet bij ons! Geef aan wat je wilt en wij gaan het regelen. Zo kunnen jullie al je aandacht richten op het perfecte outfit voor de vrijgezel!


Vrijgezellenfeest voor dames?

Stapt jouw beste vriendin binnenkort in het huwelijksbootje en wil jij voor haar het perfecte vrijgezellenfeest organiseren? Kiest jouw groep voor een kookworkshop, of liever voor een high wine? Borrelen, kletsen en wijnen is natuurlijk leuk… maar voor wat activiteit tijdens deze dag is het misschien een aanrader om een lipdub te maken, een paaldansworkshop te volgen of De meisjes tegen de meisjes te spelen! Spelen jullie met de fanatiekelingen minute to win it of ben jij degene die het hoogste scoort tijdens onze Waarom weet je dit quiz? Is de groep creatief? Wat dacht je van naaktmodel tekenen, Ibiza armbanden maken of het opnemen van jullie eigen CD?

Wil je het vrijgezellenfeest rustig en met een intiem groepje beleven? Of willen jullie uitbundig feest vieren tot in de late uurtjes? Voor iedere groep is er een geschikt programma!

Neem contact met ons op via info@beleefbreda.nl of via 076-5205957 voor meer ideeën en tips voor jullie vrijgezellenfeest in Breda en omgeving!

 

We denken graag met je mee en sturen je met plezier een vrijblijvende offerte!

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :