Driegangen diner € 38,50 p.p.
Voorgerecht
Crab & Caviar: krabsalade & kaviaar met bisque, zwarte knoflook, pompoen & citroen
Carpaccio: truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten en oude kaas
Feta Cheese: fetakaas met pompoen, crème fraiche, citroen, zwarte knoflook en wortel
Hoofdgerecht
Flat Iron Steak: vet gemarmerde rundersukade met groentegarnituur
Catch of The Day: Verrassing van de chef, welke vis wordt het vandaag? Geserveerd met groentegarnituur
Quiche: spinazie, geitenkaas, limoenmayonaise, tomaat, rucola en pijnboompit
Dessert
Apple & Pear: appel & peer met kaneel, vanille en karamel
Chocolate cheesecake: chocolade cheesecake met rood fruit, rosé en vanille
Café complet: koffie, cappuccino, espresso of thee met een brownie en een chocolaatje
Let op; consumpties zijn bij dit menu niet inbegrepen en dienen op de locatie te worden afgerekend.