Kroegentochten

Toont alle 4 resultaten

Prijs
Aantal personen

Ga op een leuke en actieve manier langs de kroegen in hartje Breda! Wij nemen jullie mee naar de gezelligste kroegen van onze bourgondische stad! Of je nu van een potje golf, een ontspannen boottocht, een hilarische steptocht of een uitgebreide bier- en cocktailproeverij houdt, bij BeleefBreda kennen we de beste kroegen in Breda. En dat zullen we jullie laten ervaren!

Een goede oude klassieke kroegentocht

In onze legendarische kroegentocht bezoek je 4 typische Bredase cafés, waarbij je in elk café een leuke opdracht krijgt. Opdrachten met bananen, sleutels en pikante thema’s zorgen voor een flinke dosis hilariteit. De route brengt je via kleine steegjes, over de Grote Markt en dwars door het Valkenbergpark. Tijdens het bezoek aan de verschillende cafés krijg je een opdracht die de samenwerking, behendigheid, snelheid en intelligentie op de proef stelt. Wie heeft zijn of haar zenuwen in bedwang en presteert het beste onder druk? Het team dat na het bezoeken van de vier cafés de meeste punten verdiend heeft, wint natuurlijk een prijs!

Je kunt ook kiezen voor de cocktail of speciaalbier variant. Bij de cocktailvariant krijg je in ieder café een heerlijke frisse cocktail! Ben je meer van de speciaalbier? Ook dat kan! Dan staat er in elk café een heerlijk koel speciaalbiertje op je te wachten.

Met de step naar de kroeg?!

Voor de sportievelingen onder ons is er de step kroegentocht. Deze tocht werkt hetzelfde als de klassieke kroegentocht, maar is nét wat uitdagender! 😉
Aan de Haven van Breda of bij ons pand staan de steps voor jullie klaar. Na een korte uitleg van de instructeur start de kroegentocht door het centrum van Breda. Bezoek 4 typische Bredase cafés, waarbij je in elk café een leuke opdracht krijgt. Met de hele groep cross je met de stept door het centrum. Gegarandeerd leuke foto-momenten! Bij de step kroegentocht kun je ook kiezen voor de cocktail of speciaalbier variant.

Pubgolf

Golfen in de kroeg??? Jazeker! Je bezoekt 4 van de meest gezellige kroegen van Breda en probeert in elke kroeg de hole te bereiken in zo min mogelijk slagen. Degene met de minste slagen aan het eind van het spel wint! Tijdens het golfen geniet je natuurlijk van een heerlijk drankje. De uitdagende holes met redcups, matten en hindernissen zorgen voor een afwisselend parcours binnen de kroegen.

Sloep Kroegentocht

Gaan jullie liever het water op? Stap dan in onze Bredase sloep. Onze sloep kroegentocht is een 3 uur durende tocht waarbij je met onze instructeur/schipper de Bredase singel en de bijbehorende kroegen verkent. Tijdens deze tocht bezoek je 3 gezellige kroegen die op de route liggen. Onderweg krijg je verschillende opdrachten die de samenwerking, behendigheid, snelheid en intelligentie op de proef stellen.

Ga mee op kroegentocht in Breda

Het maakt niet uit welke je kiest: bij BeleefBreda beleef je de ultieme kroegentocht in Breda. Boek nu en ontdek de gezelligheid en sfeer van de beste kroegen in deze prachtige bourgondische stad. Dit uitje zul je niet snel vergeten!