Driegangen diner € 32,50 p.p.
Voor
CARPACCIO : Truffelmayonaise | Rucola | Pijnboompitten | Zongedroogde tomaten
VISPASTEI: Ragout van 3 soorten vis | Gamba’s | Pastei | Rucola
DUO VAN EEND: Eendenpate | Vijgenconfituur | Gerookte eendenborst | Rode port saus | Toast | Pijnboompitten
TOMATENSOEP : met Basilicumolie
SOEP VAN DE CHEF: Vraag naar de wisselende soep
Hoofd
STEAK: Ierse kogelbiefstuk (180 gr) | creme van Pastinaak | Groenten van het seizoen
ZEEBAARSFILET: Zeebaars | Seizoensgroente | Tomatensalsa | Basilicum olie
BACON AND CHEESE BURGER: Black Angus burger | Bacon | Cheddar | Kropsla | Tomaat | Augurk | Gefrituurde uienringen
SPINAZIE RISOTTO (vega mogelijk) :Risotto | Spinazie | Gorgonzola | Tuinerwten | Basilicum | Krokant van serranoham
KIPSATE: Kipsspies 250gr | Satesaus | Cassava chips | Atjar | Gebakken uitjes | Seroendeng
Na
BROWNIE CARAMEL CHEESECAKE: Brownie cheesecake | Gezouten karamelijs
KERSEN MERINGUE IJSTAART: Kersenjam | Chocolade | Meringue
Let op; consumpties zijn bij dit menu niet inbegrepen en dienen op de locatie te worden afgerekend.
Op vrijdag & zaterdag wordt er een extra toeslag van €3,50 p.p. gerekend.