Mozaïekworkshop

Laat je verrassen door je eigen creatie!

 40,50

Mozaïek is een kunstvorm waarbij met kleine gekleurde steentjes een grotere afbeelding wordt vervaardigd. Vroeger werd er veel in vloeren of op wanden gebruik gemaakt van het mozaïeken. Ook werd er met glas in lood constructies gewerkt. In de Griekse en Romeinse tijd werden luxe villa’s vaak met mozaïek constructies bewerkt.

Vanaf 4 personen
3,5 uur
Overig
Binnenactiviteit
4 personen

De workshop:

Tijdens deze drie en een half uur durende workshop ga je onder begeleiding van een kunstenares aan de slag met het mozaïeken van een spiegeltje (20×20 cm), een schaal (30cm) of als groep/team met het maken van één grote spiegel bijvoorbeeld voor op kantoor of als cadeau!

Tijdens de workshop heb je een ruime keuze aan verschillende materialen, zoals tegeltjes en glassteentjes in verschillende kleuren, spiegelstukjes en schelpjes.

Aan het einde van de workshop heb je een prachtig werkstuk gemaakt, wat echter om het nog mooier te maken, nog wel gevoegd zou kunnen worden. Je krijgt een zakje met voegmiddel en voeginstructie mee naar huis of je laat het werkstuk door de kunstenares voegen. Het werkstuk kan dan op een ander tijdstip opgehaald of bezorgd worden.

Dit programma is inclusief:

  • Begeleiding door ervaren kunstenares
  • Gebruik materialen
  • Eigen mozaïek kunstwerk
  • Koffie/thee met iets lekkers

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 4 personen

Tijd

3,5 uur

Locatie

Centrum, Overig

Type activiteit

Binnenactiviteit