Proost! – BBQ

€ 21,50 p.p.

Wil jij ook genieten van een heerlijke barbecue op het dakterras samen met jouw gezelschap? Dat kan bij Proost in Breda! Proost biedt namelijk een heerlijke barbecue op maat aan op hun dakterras. Geniet in tropische sferen op een mooie locatie in hartje centrum!

Vanaf 8 personen
2 uur
Centrum
Binnenactiviteit
Categorie: Tag:

BBQ-diner € 21,50 p.p.

BBQ vlees
Tijdens een barbecue op ons dakterras kun je genieten van kipsaté, worst van gevogelte, een heerlijke kalkoenburger en heerlijk mals 1/2 jaar gerijpt runderbiefstuk. Hiernaast worden er ook twee verschillende salades geserveerd en uiteraard stokbrood met kruidenboter.

BBQ vegetarisch
De vegetarische barbecue bestaat uit een heerlijke Gazpacho met een pittige Quern spies, een notenhamburger van oesterzwam en een lekkere papillotten van witvis / zalm met geroosterde tomaatjes, knoflookboter en venkel afgeblust met witte wijn. Daarnaast serveren wij twee heerlijke salades en stokbrood met kruidenboter.

BBQ vis
Tijdens de barbecue op het dakterras kun je als visliefhebber genieten van een Gazpacho met gerookte zalm, een heerlijke spies van gemarineerde garnalen, een vishamburger en een papillotten van witvis / zalm met geroosterde tomaatjes, knoflookboter en venkel afgeblust met witte wijn. Daarbij serveren wij twee verschillende salades en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

Let op; consumpties zijn niet inbegrepen en dienen op de locatie te worden afgerekend.

Drankarrangement € 19,50 p.p.

Er bestaat ook een mogelijkheid om een drankarrangement af te sluiten bij uw BBQ. In dat geval kunt u genieten van 2 uur onbeperkt tapbier, wijn of frisdrank. Dit kunt u aangeven bij uw reserveringen.

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

2 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Binnenactiviteit

Chat met ons!