Proost! – BBQ

 29,95

Wil jij ook genieten van een heerlijke barbecue op het dakterras samen met jouw gezelschap? Dat kan bij Proost in Breda! Proost biedt namelijk een heerlijke barbecue op maat aan op hun dakterras. Geniet in tropische sferen op een mooie locatie in hartje centrum!

Vanaf 10 personen
2 uur
Centrum
Binnenactiviteit
Categorie: Tag:

Green Egg BBQ Menu  –  € 29,95 p.p.

Tijdens de barbecue op het zomerse dakterras van Proost kun je genieten van een heerlijk mals stukje runderbiefstuk, kipfilet ‘western marinade’, stokje kipsaté, Limousin runderburger, en een BBQ worstje van kip.
Een BBQ-chef zal dit voor jullie vers bereiden op de Green Egg barbecue. Hierbij wordt er ook een frisse rauwkost en pastasalade geserveerd. Uiteraard ontbreken ook het verse stokbrood met kruidenboter én de diverse sausjes niet!

Mocht de slager het voorgestelde vlees om welke reden dan ook niet kunnen leveren, dan zal er gekeken worden naar passende vervanging. De hoeveelheid zal ten alle tijden hetzelfde blijven!

Green Egg BBQ  Vegetarisch –  € 29,95 p.p.

Het Vegetarische menu is wisselend en daar is dus geen vast menu voor. Maar het wordt zeker smullen!

Let op; consumpties zijn niet inbegrepen en dienen op de locatie te worden afgerekend.

Drankarrangement € 35,90 p.p.

Er bestaat ook een mogelijkheid om een drankarrangement af te sluiten bij de BBQ. In dat geval kun je genieten van 2 uur onbeperkt tapbier, wijn, frisdrank, Liefmans, radler en Hoegaarden voor een meerprijs van €35,90- p.p. Dit kun je aangeven bij de reservering. Mochten jullie dit willen uitbreiden naar een drankarrangement waar ook mixdrank bij inbegrepen zit hier een toeslag van €12,- p.p. op.

 

Let op: Vanwege de inkopen van de verse producten gelden voor deze activiteit aangepaste wijzigingsvoorwaarden. Zowel voor wijzigingen omhoog als omlaag dienen wijzigingen voor dinsdag voor de activiteit 12:00 doorgegeven te worden. Na deze tijd zijn wijzigingen helaas niet meer mogelijk.

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Tijd

2 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Binnenactiviteit

Variaties

Green Egg BBQ Menu Standaard, Green Egg BBQ Menu Exclusief