Driegangen diner € 28,25 p.p.
Voorgerechten:
Langzaam gegaard rundvlees geserveerd met een papadum en salade
Vlaamse garnalenkroketjes met een frisse kruidendressing
Salade met honing-geitenkaas crumbles, peperkoek croutons, appel, spekjes en een appelstroopdressing
Soep van gegrilde paprika met chorizo en crème fraîche (ook vegetarisch te bestellen)
Hoofdgerechten:
Malse kogelbiefstuk van de grill met een krachtige saus van groene pepers, afgeblust met cognac
Gebakken scholfilet, geserveerd met een saus van rivierkreeft en seizoensgroenten
Pasta pesto met kippendijfilet, rucola en Parmezaanse kaas
Gele curry met diverse groenten, gekookt ei, koriander en witte rijst
Nagerechten:
Semifreddo met amarena kersen en stukjes pure chocolade
Pure chocolade mousse met mandarijn
Huisgemaakte tiramisu met karamel en Baileys
Let op; consumpties zijn bij dit menu niet inbegrepen en dienen op de locatie te worden afgerekend.