Sloepkroegentocht

Vaar mee langs de gezelligste kroegen van Breda!

 39,50

Bij onze eigen motorbootjes worden jullie opgewacht door onze instructeur/schipper met wie jullie onze Bredase singel en bijbehorende kroegen gaan verkennen! In een 3 uur durende tocht zullen jullie de natuur van Breda aan het water én de cultuur in de kroegen ontdekken!

3 uur
Centrum
Vanaf 8 personen

Route:

De vaarroute brengt je via de singel van Breda naar verschillende typische Bredase cafés. In elk café is een stop ingelast om de ludieke opdracht uit te voeren en lekker een drankje te kunnen drinken. De boot zal bestuurd worden door onze schipper.

 

Opdrachten: 

Tijdens het bezoek aan de verschillende cafés krijg je een opdracht die de samenwerking, behendigheid, snelheid en intelligentie op de proef stelt. Wie heeft zijn of haar zenuwen in bedwang en presteert het beste onder druk?

Opdrachten met bananen, sleutels en pikante thema’s zorgen altijd weer voor hilariteit alom. Het team dat na het bezoeken van de drie cafés de meeste punten verdiend heeft, wint natuurlijk een prijs! De spellen worden aangepast aan de groep waar je mee komt. Geef dit even aan bij je boeking zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

 

Consumpties:
In elk café ontvang je één consumptie op basis van bier, fris of wijn. Overige consumpties dienen ter plekke te worden voldaan.
Helaas mogen er GEEN eigen consumpties mee tijdens de vaart in de boot.

Dit programma is inclusief:

  • Begeleiding van een instructeur/schipper
  • Drie consumpties op basis van bier, fris of wijn
  • Prijs voor de winnende groep
  • Gebruik motorboot
  • Verschillende opdrachten vol hilariteit

 

Vanwege de drukte is het alleen nog mogelijk om in Juli & Augustus een Sloepkroegentocht aan te vragen om 17:00 of 18:00

Extra informatie

Tijd

3 uur

Locatie

Centrum

Min. group

Vanaf 8 personen