Sumoworstelen:

Samen met de tegenstander stap je de ring in op de mat. De bedoeling is om elkaar plat te krijgen. Maar dat valt niet mee met het postuur van zo’n enorme Japanse reus! Wie de ander drie keer omver krijgt, heeft gewonnen. De winnaar ontvangt niet alleen de eer, maar mag zich als beloning met een aanloopje bovenop de verliezer storten. Door de maat van het pak is een minimale lengte van 1 meter 65 vereist.

Tijdsduur:

De tijdsduur is afhankelijk van de groepsgrootte.

Diner:

Naast de activiteit biedt deze locatie diverse mogelijkheden voor een heerlijk diner. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden genoemd.

  • Steengrillen
    Iedereen draagt zijn steentje bij aan een gezellige dag. Wij zorgen voor heerlijke, dagverse ingrediënten en dan is het aan jullie of het lekker gebakken wordt! Het steengrillen is inclusief verschillende vleessoorten, bijbehorende sausjes, salades en groenten, frites en stokbrood met kruidenboter.
  •  BBQ (binnen) – vanaf 15 personen
    Je gaat zelf aan de slag om een heerlijk diner te bereiden. De BBQ wordt aangestoken en je bakt je eigen vlees. De barbecue bestaat uit een keur aan vleessoorten, waaronder varkenshaassaté, kipfilet, spek, BBQ worstjes en hamburgers. Daarnaast is er een salade bar met diverse soorten rauwkost en sauzen, vers gebakken stokbrood met kruidenboter en frites.

Dit programma is inclusief:

  • Sumo worstelpakken
  • Begeleiding van onze scheidsrechter
  • Steengrillen of BBQ (optioneel)