SuperKater

Weet jij nog wat je gisteren hebt uitgespookt?

 27,00

Wat begon met een gezellig uitje bij BeleefBreda eindigde in een fiasco. Jullie zijn wakker geworden met een Superkater en hebben geen idee meer wat er afgelopen nacht is gebeurd. Nu is het aan jullie de taak om hier achter te komen!

SuperKater is een citygame welke in meerdere groepen gespeeld wordt. Door het maken en doen van opdrachten zouden jullie erachter kunnen komen wat er afgelopen nacht nu echt gebeurd is. Het team dat het meest heeft onthouden van afgelopen avond wint!

Bij het begin van het programma worden jullie ontvangen op een locatie in de stad. Hier worden jullie gecontacteerd door de instructeur die jullie wat meer informatie geeft over de activiteit. Daarna wordt de groep opgesplitst en gaat het spel van start. Tijdens het spelen van het spel kom je langs verschillende plekken in Breda en voer je verschillende opdrachten uit.

Aan het einde van het spel krijgt ieder team een vragenlijst die alles bepalend is. Heb jij goed opgelet tijdens het spelen van het spel en heb jij samen met je team de meeste vragen goed? Dan winnen jullie SuperKater en daarbij een mooie Bredaase prijs!

Dit programma is inclusief:

  • 2 consumpties op basis van bier, wijn of fris
  • Begeleiding door de instructeur
  • Bredase prijs voor het winnende team