De route 

De steproute begint aan de Haven van Breda en onderweg doorkruist u het Valkenbergpark, volgt u een deel van de Bredase singel en komt u langs de nieuwe Haven. De route bevat veel oude en nieuwe opvallende gebouwen zoals het Holland Casino, De Mezz, het kasteel van Breda op het KMA terrein en het Chassé theater.

De steps bieden u en uw gezelschap de mogelijkheid om in korte tijd het hele centrum van Breda te ontdekken: natuur, cultuur en ontspanning.

Annuleringsverzekering

Wanneer u niet het risico wilt lopen dat het slecht weer is tijdens uw steptocht, dan heeft u de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten. U kunt uw gehele steptocht tot 24 uur voor aanvang annuleren. Het bedrag van uw reservering minus de annuleringsverzekering wordt gerestitueerd. Het is niet mogelijk om personen te annuleren middels deze annuleringsverzekering.

Opstart met koffie/thee en appelgebak

Het is ook mogelijk om vooraf op te starten met een lekker kopje koffie en een stuk appelgebak. U wordt ontvangen in een gezellig café met terras in de binnenstad van Breda. U kunt buiten (mits er plaats is) of binnen genieten van twee kopjes koffie of thee die geserveerd worden met een punt appelgebak.

De twee consumpties zijn gebaseerd op koffie en thee. Het is mogelijk in plaats van twee kopjes koffie of thee, één cappuccino, espresso of een glaasje fris te bestellen.

Steptocht met bourgondische lunch

Combineer uw steptocht met een bourgondische lunch op een unieke locatie in Breda. In een wijnkelder in het centrum van Breda staat de volgende lunch voor u klaar:

– Verse, hele broden en pistolets welke u zelf gaat snijden.
– Diverse heerlijke vers gesneden kazen en vleesbeleg
– Gekookte eieren, gebakken bacon, roompaté, walnoten en druiven.
– Vers geperste jus d’orange en verse melk

Overige mogelijkheden:

Bent u met meer dan 55 personen? Wilt u graag uw eigen route maken of de steps voor een langere tijd huren? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Dit programma is inclusief:

  • Uitleg van instructeur
  • Gebruik steps
  • Gebruik routekaart met uitleg over bezienswaardigheden
  • Koffie/thee en appeltaart (optioneel)
  • Bourgondische lunch (optioneel)