Flikken Breda – dinerspel

Flikken Breda, een diner vol competitie en bedrog!

 56,50

Jullie zijn de aangewezen rechercheurs die op de zaak van Patrick zijn gezet. Op het speciaal ingerichte hoofdkwartier krijgen jullie onder het genot van een heerlijk driegangendiner verschillende briefings. We weten dat Patrick voor het laatst op de borrel is gezien en geen aanwijzingen vertoonde dat hij zelf wilde verdwijnen, maar verder tast de recherche volledig in het duister…

Vanaf 8 personen
3 uur
Centrum Breda of Ginneken of Princenhage
Binnenactiviteit
8 personen

Het spel:

In verschillende bureaus van ongeveer vijf rechercheurs is het aan jullie de taak om zo snel mogelijk Patrick op te sporen. Pas op! Er zitten een aantal corrupte rechercheurs bij Flikken Breda die er alles aan doen om jullie op het verkeerde spoor te brengen. Je ogen en oren moeten dus ten alle tijden open blijven om de corrupte agent te kunnen ontmaskeren en Patrick terug te vinden.

In drie verschillende briefings, tussen de gangen van het diner door, gaan jullie met jullie eigen korps op onderzoek om de details te achterhalen. Jullie krijgen vanuit het hoofdkwartier opdrachten om meer duidelijkheid te verkrijgen in de vermissing. Bij elke opdracht verdienen jullie geld om hints te kopen die jullie verder op weg kunnen helpen. Elk korps wordt uitgerust met een dossier met benodigde materialen voor het oplossen van de zaak.

Na de drie verschillende briefings geeft ieder korps het reddingsplan door, worden de corrupte rechercheurs ontmaskerd en deelt de hoofdinspecteur door middel van een reconstructie mede hoe het daadwerkelijk zit met de vermissing van Patrick.

Diner:

In een van onze sfeervolle restaurants in het centrum van Breda zal de onderlinge competitie losbarsten! Terwijl je erachter probeert te komen waar Patrick is en wie er corrupt bezig is, geniet je van een heerlijk 3-gangen diner. Je kunt tijdens de avond kiezen uit verschillende gerechten. Dieetwensen en eventuele allergieën kun je aangeven bij de reservering. Wij houden hier bij het serveren van het diner rekening mee.

Consumpties:

Het arrangement is exclusief consumpties. Deze dienen ter plekke te voldaan op de locatie.

Dit programma is inclusief:

  • Driegangen diner
  • Gebruik van spelmaterialen
  • Bredase prijs voor het winnende politiekorps
  • Begeleiding door instructeur(s)

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

3 uur

Locatie

Centrum Breda of Ginneken of Princenhage

Type activiteit

Binnenactiviteit