Borrelboot

Lekker dobberen met een borrel erbij!

€ 38,50 p.p.

Route

Met een lekker hapje en drankje vaart u langs het Kasteel van Breda, het Valkenbergpark, het Chasséveld en nog veel meer bekende plekken!

Geniet van deze unieke boottocht over de singels en kom even helemaal tot rust. De zon is langzaam aan het onder gaan en u zit gezellig met een borrel en lekkere hapjes te kijken naar wat onze stad zo mooi maakt.

Hapjes en drankjes

De tocht is inclusief onbeperkt bier, fris en wijn. De hapjes bestaan uit stokbrood met aiolie, kruidenboter en tapenade, kaasblokjes en gemarineerde olijven.

Vanaf 6 personen
2 uur
Centrum
Buitenactiviteit
6 personen

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Route:

Met een lekker hapje en drankje vaart u langs het Kasteel van Breda, het Valkenbergpark, het Chasséveld en nog veel meer bekende plekken! Geniet van deze unieke boottocht over de singels en kom even helemaal tot rust. De zon is langzaam aan het onder gaan en u zit gezellig met een borrel en lekkere hapjes te kijken naar wat onze stad zo mooi maakt.

Hapjes en drankjes:

De tocht is inclusief onbeperkt bier, fris en wijn. De hapjes bestaan uit stokbrood met aioli, kruidenboter en tapenade, kaasblokjes en gemarineerde olijven.

Dit programma is inclusief:

  • Boothuur en schipper
  • Onbeperkt bier, fris, wijn
  • Borrelhapjes

Extra informatie

Min. group

Vanaf 6 personen

Tijd

2 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buitenactiviteit

Chat met ons!