Jacht naar de macht: The Godfather Citygame

Stoot nu de Don van de troon en grijp de macht in Breda!

Vanaf:  31,50

Het doel van het spel is om met je team de machtigste familie in Breda te worden. Door het verzamelen van geld en het vinden van de Don neemt je de macht in Breda over. De Don is een persoon die rondloopt in het centrum van de stad. Ben jij met je team de meest machtigste familie en vinden jullie de Don? Dan nemen jullie de macht over in Breda.

Maar… let op! De andere families lopen ook door Breda, op zoek naar geld en… de Don!

Het is een spannend, competitief en interactief stadsspel! In korte tijd kom je langs alle leuke en mooie plekjes die de binnenstad van Breda te bieden heeft. Aan het eind krijgt het team dat het best gescoord heeft een kleine attentie en wordt er afgesloten met een verdiend drankje!

Vanaf 10 personen
3 uur
Centrum
Buitenactiviteit
10 personen
    Reset Opties
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,

Het spel :

Je krijgt per team (familie) een kaart mee van het centrum, waarop verschillende punten genoteerd staan. Hiernaast krijgt je en speciale telefoon, waarmee Jacht naar de Macht gespeeld wordt. Op het moment dat je een punt bereikt, geeft de telefoon dit aan. Er verschijnt dan een meerkeuze vraag op de telefoon. Beantwoord de vraag correct en krijg een hint over de locatie of het uiterlijk van de Don. Tevens verdien je kapitaal met goed beantwoorde vragen.

Maar… let op! De andere families lopen ook door Breda, op zoek naar geld en… de Don!

Tactiek: 

De verschillende punten zijn onderverdeeld in omkooppunten en afperspunten. Je kunt echter pas omkopen wanneer jullie team al voldoende geld heeft verzameld door middel van afpersen. Vooraf een goede tactiek bepalen maakt dus het verschil tussen winnen en verliezen.

Persoonlijke vragen:

Het afpersen en omkopen gebeurt door vragen over Breda en de Italiaanse Maffia goed te beantwoorden. De vragen tijdens het spel kunnen ook aangepast worden. Lever je eigen vragen aan (over bijvoorbeeld het bedrijf of over het bruidspaar die tijdens het spel terugkomen.

Dit programma is inclusief:

  • 1 of 2 consumpties op basis van bier, wijn of fris
  • Gebruik telefoon en materiaal
  • Bredase prijs voor de winnende groep
  • Begeleiding door twee instructeurs

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Tijd

3 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buitenactiviteit

Optie

Jacht naar de Macht incl. 1 consumptie, Jacht naar de macht incl. 2 consumpties