Bourgondische lunch

Heerlijk lunchen in een sfeervolle, middeleeuwse wijnkelder!

Vanaf:  15,50

Midden in het centrum van Breda ligt de Veemarktstraat, ook wel de ‘winkelste straat’ van Breda genoemd. In deze eigenzinnige straat met authentieke panden en karakteristieke winkels bevindt zich onze wijnkelder.

Even weg van de drukte van de stad waan je  je in de middeleeuwen in onze sfeervolle kelder met kaarslicht. In de kelder zijn nog authentieke voorwerpen en tekeningen te vinden uit de middeleeuwen die deze locatie extra speciaal maken…

Vanaf 8 personen
1 uur
Centrum
Binnenactiviteit
8 personen
    Reset Opties

De lunch:

In onze middeleeuwse wijnkelder kun je genieten van een echte Bourgondische lunch. Boven de wijnkelder worden de ingrediënten van de lunch vers klaargemaakt. Het vlees en de kaas worden vers gesneden en de sinaasappels vers geperst voor de lekkerste smaken! Tijdens de lunch neem je plaats aan sta-tafels in plaats van traditioneel aan een tafel met stoelen. Deze unieke manier van lunchen zorgt direct voor de gezelligheid en ontspannen sfeer waar Breda om bekend staat.

De lunch bestaat  witte en bruine broodjes in een wisselende samenstelling. Daarnaast is er een ruime keuze uit heerlijke vers gesneden kazen, parmaham, brie en huisgemaakte smeersels en salades. Er staat ook vers geperste jus d’orange, verse melk en koud water klaar.

Dit programma is inclusief:

  • Heerlijke bourgondische lunch met verse producten
  • Verse jus d’orange én een kopje koffie, thee of fris
  • Optioneel uit te breiden met een kopje tomatensoep ( € 5,- meerprijs p.p.)

Niet inbegrepen: Andere dranken dan bovenstaande. Deze kunnen natuurlijk wel ter plekke besteld worden.

 

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

1 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Binnenactiviteit