Bourgondische lunch

Heerlijk lunchen in een sfeervolle, middeleeuwse wijnkelder!

Vanaf: € 12,50 p.p.

Midden in het centrum van Breda ligt de Veemarktstraat, ook wel de ‘winkelste straat’ van Breda genoemd. In deze eigenzinnige straat met authentieke panden en karakteristieke winkels bevindt zich onze wijnkelder.

Even weg van de drukte van de stad waan je  je in de middeleeuwen in onze sfeervolle kelder met kaarslicht. In de kelder zijn nog authentieke voorwerpen en tekeningen te vinden uit de middeleeuwen die deze locatie extra speciaal maken…

Vanaf 8 personen
1 uur
Centrum
Binnenactiviteit
8 personen
Wissen
    Reset options

De lunch:

In onze middeleeuwse wijnkelder kun je genieten van een echte Bourgondische lunch. Boven de wijnkelder worden de ingrediënten van de lunch vers klaargemaakt. Het vlees en de kaas worden vers gesneden en de sinaasappels vers geperst voor de lekkerste smaken!Tijdens de lunch neem je plaats aan sta-tafels in plaats van traditioneel aan een tafel met stoelen. Deze unieke manier van lunchen zorgt direct voor de gezelligheid en ontspannen sfeer waar Breda om bekend staat.

De lunch bestaat uit verse, hele broden en pistolets. Daarna is er een ruime keuze uit heerlijke vers gesneden kazen en vleesbeleg. Je kunt kiezen uit Belgische beenham, Pain d’Ardenne (salami uit de Ardennen), Abdijkaas, gekookte eieren, gebakken bacon, roompaté, Hollandse kaas, walnoten en druiven. Er staat ook  vers geperste jus d’orange en verse melk klaar.

Dit programma is inclusief:

  • Heerlijke bourgondische lunch met verse producten
  • Verse jus d’orange en melk
  • Optioneel uit te breiden met een kopje koffie of thee ( € 2,- meerprijs p.p.)

 

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

1 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Binnenactiviteit

Chat met ons!