Breda de Gekste!

Ben jij stressbestendig & creatief genoeg voor deze activiteit?

Vanaf:  26,50

Op de locatie in het centrum van Breda wacht jullie instructeur jullie op. Onder leiding van hem/haar maken jullie een zelfgecreëerde tocht door Breda. Na een korte uitleg start de expeditie door het centrum van Breda en kan de gekte beginnen!

De opdrachten vergen behendigheid, creativiteit maar vooral originaliteit! Welk team presteert het beste onder druk? De klok tikt…

Vanaf 8 personen
2,5 uur
Centrum Breda of Ginneken of Princenhage
Buiten/Binnen
8 personen
    Reset Opties
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Het spel:

Door middel van uitdagende opdrachten kan elk team punten verdienen. Deze opdrachten dienen vastgelegd te worden met foto’s middels een smartphone die elk team meekrijgt. Let hierbij op! Originaliteit van de foto’s zorgen voor bonuspunten.  Overigens kan niemand anders behalve de instructeur deze foto’s zien.

De opdrachten zijn verpakt in drie gekleurde enveloppen. Een groene envelop met makkelijke opdrachten waarmee je relatief weinig punten kunt behalen. Een blauwe envelop met gemiddelde opdrachten waar je een gemiddeld aantal punten mee kunt behalen. De rode opdrachten zijn de echte puntenpakkers, maar wel de pittigste opdrachten! Tussen de fotorondes door is er een oer-Brabants tussenspel, waarbij het Braobantse dialect centraal staat!

Aan het einde wordt tijdens een spannend finalespel gestreden voor de laatste punten! Het team met de meeste punten wint natuurlijk een bijbehorende prijs.

Dit programma is inclusief:

  • Begeleiding van een instructeur
  • 2 of 3 consumpties op basis van bier, wijn of fris
  • Smartphone om foto’s mee te maken
  • Gebruik van verschillende spellen en attributen
  • Prijs voor de winnende groep!

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

2,5 uur

Locatie

Centrum Breda of Ginneken of Princenhage

Type activiteit

Buiten/Binnen