Bubbelbal

De activiteit waarbij iedere deelnemer dubbel zal liggen van het lachen!

 360,00

Bubbel Voetbal is de meest hilarische groepsactiviteit en is ideaal om je buikspieren te trainen van het lachen. En dat geldt niet alleen voor de spelers, maar ook voor het publiek. Tijdens het spel zit je namelijk met je hoofd en bovenlichaam vast in een plastic bal met lucht. Dit zorgt tijdens het potje voetbal voor heel veel grappige momenten. Een topverrassing voor een vrijgezellenfeest, een verjaardagsfeestje, familie-uitje of groepsactiviteit. Anytime, anyplace, anywhere!

Vanaf 10 personen
2 uur
Centrum
Buiten/Binnen
10 personen
    Reset Opties
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Locatie:

Op locatie worden jullie welkom geheten door onze instructeur(s). Je krijgt een korte uitleg en veiligheidsvoorschriften hoe er bubbelbal gespeeld moet worden. De groep wordt verdeeld in meerdere teams, waarbij de teams de bubbelbal-strijd met elkaar aangaan. Deze activiteit speel je in een gymzaal in Breda, welke is afhankelijk van de beschikbaarheid.

Bubbelbal:

Bubbelbal is geschikt voor zowel jong als oud! De populairste variant is een partij voetbal in de bubbelbal. De eerste groepen maken zich klaar, trekken het pak aan en stellen zich aan beide kanten van het veld op. Zodra het startsignaal heeft geklonken, rennen de deelnemers op elkaar in en begint het hilarische potje voetbal. Bij groepen vanaf 10 personen wordt gebruik gemaakt van 6 ballen. Bubbelbal is een erg inspannende explosieve activiteit waarbij regelmatig gewisseld wordt. Een ideale activiteit die sport/spel combineert met heel veel plezier!

Dit programma is inclusief:

  • Gebruik materialen
  • Begeleiding instructeur
  • Zaalhuur

 

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 10 personen

Tijd

2 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Buiten/Binnen