Stepkroegentocht

'Als we gaan...dan gaan we met z'n allen...

Vanaf:  39,50

…De kroegen overvallen…. hier in ons mooi Breda!’

Aan de Haven van Breda of bij ons pand staan de steps voor jullie klaar. Na een korte uitleg van de instructeur start de kroegentocht door het centrum. Onder begeleiding leggen jullie een route af naar het eerste café. Hier staat jullie eerste drankje klaar en begint het feest!

Vanaf 8 personen
2,5 uur tot 3 uur
Centrum Breda of Ginneken of Princenhage
Buiten/Binnen
8 personen
  Reset Opties

Opdrachten: 

Tijdens het bezoek aan de verschillende cafés krijg je een opdracht die de samenwerking, behendigheid, snelheid en intelligentie op de proef stelt. Wie heeft zijn of haar zenuwen in bedwang en presteert het beste onder druk?

Opdrachten met bananen, sleutels en pikante thema’s zorgen altijd weer voor hilariteit alom. Het team dat na het bezoeken van de vier cafés de meeste punten verdiend heeft, wint natuurlijk een prijs! De spellen worden aangepast aan de groep waar je mee komt. Geef dit even aan bij je boeking zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Route:

De steproute brengt je via kleine steegjes, over de Grote Markt en dwars door het Valkenbergpark naar verschillende typische Bredase cafés. In elk café is een stop ingelast van ongeveer een half uur om de ludieke opdracht uit te voeren en lekker een drankje te kunnen drinken.

Wanneer je met meer dan 15 personen bent, dan rekenen we 30 minuten extra voor de gehele kroegentocht.

Consumpties: 

Wij bieden onze Stepkroegentochten aan in verschillende pakketten, namelijk onze standaard stepkroegentocht, speciaalbier stepkroegentocht of cocktail kroegentocht. In de speciaalbier en cocktail stepkroegentocht zullen jullie 3 kroegen bezoeken en bij onze standaard stepkroegentocht zullen jullie 4 kroegen bezoeken. Afhankelijk van het gekozen pakket ontvang je in elk café één consumptie op basis van bier, fris of wijn, speciaalbier of cocktails. Overige consumpties dienen ter plekke te worden voldaan.

 

Dit programma is inclusief:

 • Begeleiding van een instructeur
 • Afhankelijk van het gekozen programma:
  • Vier consumpties op basis van bier, fris of wijn
  • Drie consumpties op basis van speciaalbier
  • Drie consumpties op basis van cocktails
 • Prijs voor de winnende groep
 • Gebruik steps en materialen
 • Verschillende opdrachten vol hilariteit

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 8 personen

Tijd

2,5 uur tot 3 uur

Locatie

Centrum Breda of Ginneken of Princenhage

Type activiteit

Buiten/Binnen